Marco Silva får tilbake sin viktigste spiller før møtet med Liverpool

Det er gode nyheter i borteleiren, og portugiseren håper å sjokkere Anfield i ettermiddag.

Det nærmer seg avspark på Anfield, og kl. 15.00 kommer Fulham på besøk til Anfield for å klare det ingen andre Premeir League-lag har klart før dem denne sesongen: ta poeng på Jürgen Klopps fort.

Fulham kommer fra en 3-2 seier mot Wolverhampton, der de måtte klare seg uten sitt anker Joao Palhinha. Det må de ikke i ettermiddag, for portugiseren er ferdig med å sone sine fem gule kort. Adama Traore, Issa Diop og Rodrigo Muniz er ute fort bortelaget.

Fulham-sjef Marco Silva ser frem til oppgjøret, selv om han vet det blir svært tøft å få med seg poeng fra Liverpools storstue.

– Hvis du ser på papiret, vil det bli en veldig tøff oppgave for oss fordi de virkelig har levert i hjemmekampene denne sesongen. Det skal de ha ros for, sa portugiseren på fredagens pressekonferanse.

– Det indikerer at vi får det vanskelig, men samtidig ligger muligheten der for noen å bryte den rekorden de har hjemme nå. Vi er det neste laget som møter dem, og det er alltid en sjanse for å klare det ingen andre har.

SIST GANG: Marco Silva og Fulham besøkte Anfield den 3. mai, og gikk på et hederlig 0-1 tap etter en straffescoring av Mohamed Salah.

SIST GANG: Marco Silva og Fulham besøkte Anfield den 3. mai, og gikk på et hederlig 0-1 tap etter en straffescoring av Mohamed Salah.

Dette sier Klopp

Jürgen Klopp snakket også en del om dagens motstander på sin pressekonferanse. Tyskeren hadde ikke analysert Silvas lag da, men roste dem for å være kreative på dødball.

– Vi må sørge for at vi bruker de små øyeblikkene vi har tid til å forberede oss skikkelig. Utenom det, så tenker jeg bare at Marco (Silva) er en topp manager, som gjør en strålende jobb. I en sterk, sterk liga vil jeg ikke si at de overpresterer, men de har gjort det spesielt bra, sa Klopp.

Aleksandar Mitrovic er historie for hvittrøyene, men på topp er det enda en del gode og rutinerte angrepsspillere i Willian, Raul Jimenez og Andreas Pereira. Det blir også et gjensyn med Harry Wilson for Liverpools del.

– De er fortsatt et veldig godt fotballag. Jimenez eller Vinicius vil spille på topp, og så har de han lille med krøllene (Willian), som er en av de største spillerne i Premier Leagues har hatt. Det er bare et godt fotballag, som er godt organisert.

Forrige sesong startet de røde med en skuffende 2-2 kamp på Craven Cottage, før revansjen ble servert i 1-0 seieren hjemme på Anfield i vår. Tyskeren understreker hvor viktig hjemmefordelen er.

– De kan skape en skikkelig god atmosfære på det lille stadionet, og vi har slitt der, men nå er det på vår hjemmebane, og vi må sørge at det blir vanskelig for dem først og fremst.

Liverpool - Fulham starter 15.00, og sendes direkte på TV3+ og Viaplay.

– Det skal alltid være et mareritt å komme her

– Det skal alltid være et mareritt å komme her

Jürgen Klopp får aldri følelsen av at kamper skal vinnes på grunn av seiersrekker.

Mohamed Salah nærmer seg to vanvittige milepæler – og begge kan sikres mot Fulham

Nærmer seg to vanvittige milepæler – og begge kan sikres mot Fulham

Når kan vi begynne å kalle Mohamed Salah en Liverpool-legende?