Marco Silva tror han kunne reddet poeng dersom han rakk å gjøre et bytte. Det gjorde han ikke

Marco Silva mente laget hans fortjente mye mer etter besøket på Anfield.

Da det var spilt 86 minutter mellom Liverpool og Fulham på søndag, var det gjestene fra Fulham som var i ledelsen. De scoret 3-2-målet i det 80. minutt, og det var uvant kost. Fulham hadde ikke scoret to mål på Anfield siden 1966, og var på vei mot sin tredje borteseier mot Liverpool i historien.

Så snudde alt – med scoringer av Wataru Endo og Trent Alexander-Arnold på et minutt.

– Vi fortjente mye mer enn det vi fikk med oss. Måten de scoret målene på i dag… Det første er et frispark i verdensklasse, så et vidunderlig mål fra Mac Allister. Dersom Mac Allister hadde blitt igjen og forsøkt på det i to timer til så ville det ikke skjedd igjen – men dette er fotball og han er en spiller i verdensklasse, sa Fulham-sjef Marco Silva etter kampen ifølge Liverpool Echo.

– De skapte ikke mange sjanser i førsteomgangen. I den andre omgangen hadde de mye mer kontroll, men vi ville ikke gi dem bakrom. De hadde én stor sjanse ved Darwin Nunez som traff tverrleggeren på en kontring, men utenom det så var det ikke så mye mer.

– Vi visste at det ville bli mer åpent etter byttene slik at vi kunne score det tredje målet, og det gjorde vi med stil, sier han.

– Bare fordi de er Liverpool

Marco Silva har møtt Liverpool med Hull, Watford, tre ganger med Everton, og nå tre ganger med Fulham. Det første møtet hans med de røde ble seier, da Andy Robertson spilte for Hull og Alfred N’Diaye og Oumar Niasse scoret målene i en 2-0-seier i februar 2017.

Siden den gang har det blitt tre uavgjorte og nå fire Liverpool-seire etter i går. Den portugisiske manageren tror ting kunne vært annerledes dersom han hadde rukket å få bytte etter 3-3-målet.

– Det var bare fordi de er Liverpool. I det øyeblikket da de utlignet, så var det noe vi ikke fortjente. Men fra det øyeblikket visste jeg at det ville komme en kraftig reaksjon fra Liverpool. Jeg ønsket å gjøre et bytte for å roe ned spillet og publikum, men det kom ingen stopp i spillet det halvannet minuttet, så de scoret, sier Silva.

– Jeg vet at du aldri kan ha kampene mot disse lagene 100 prosent under kontroll, og at de alltid kan skape noe, men denne kampen var mer eller mindre under kontroll. Så en ny glimrende avslutning fra rundt 16-meteren, og da visste jeg at det ville komme.

– Guttene kan være stolte over det de gjorde, men dessverre for oss fikk vi ikke med oss det vi fortjente. Det var en veldig god Premier League-kamp, og det er bra, men du trenger poengene for å løfte spillernes selvtillit og tro på at de har gjort de riktige tingene.

«Takket være et strålende Fulham-lag, har the Kop funnet tilbake stemmen sin – akkurat i tide»

Dette skriver avisene:«Takket være et strålende Fulham-lag, har the Kop funnet tilbake stemmen sin – akkurat i tide»

Det så ut til å gå mot et sjeldent tap på Anfield søndag, men så dukket en samurai og en scouser opp. Dette skriver avisene etter 4-3-seieren over Fulham.

Innsikt Man. 04.12. 13:00
Simon Hooper er i hardt vær etter søndagens storkamp. Nå skal han dømme Liverpool igjen...

Høstens mest omdiskuterte dommer skal dømme Liverpool igjen

Simon Hooper har ikke dømt Liverpool siden skandalen på Tottenham Hotspur Stadium.