– Jeg har aldri sett en kamp med så flotte mål

Jürgen Klopp hyller målscorerne etter snuoperasjonen på Anfield.

I den førsteomgangen sendte Trent Alexander-Arnold de røde i ledelsen med et fantastisk frispark, før Alexis Mac Allister igjen sendte hjemmelaget i føringen med et kanskje enda bedre langskudd.

Det var likevel ikke nok, for Fulham slo tilbake, og i det 85. minutt ledet London-laget kampen. Da dukket Wataru Endo opp, og sendte Liverpools tredje ball i vinkelen bak Bernd Leno. Det hele ble fullført da vår egen scouser satte inn 4-3 på ypperlig vis.

– Jeg har aldri sett en kamp med så flotte mål, i alle fall i en skikkelig fotballkamp. Trents frispark, utrolig. Du kunne se Maccas (Mac Allister) fot var stilt inn riktig før kampen. Han var virkelig i skuddhumør... Jeg tenkte: «Wow, du burde virkelig prøve det!», og han tenkte tydeligvis det samme, sa Jürgen Klopp etter den heseblesende kampen mot Fulham.

Du kan se alle målene igjen i vinduet under.

Etter to fantastiske scoringer i den førsteomgangen, ville ikke Wataru Endo gjøre det noe dårligere med sitt forsøk. Japanerens avslutning ble limt i krysset, og startet snuoperasjon få minutter før overtiden.

– Han var så viktig for oss, og spilte meget godt. Han vant avgjørende dueller, leverte flotte pasninger og selvfølgelig et topp mål. Deretter scoret Trent sitt andre, fortsetter tyskeren.

I 86:24 ble Endos mål satt i mål, og bare 79 sekunder senere, med 87:43 på klokken, lå Trent Alexander-Arnolds «andre» mål i nettet.

– Jeg så faktisk ikke at den ballen gikk inn. Jeg snudde meg sannsynligvis akkurat da. Jeg har ikke sett det igjen enda, men alle målene var helt spesielle.

Flere kamper i vente

Etter seieren mot Fulham og poengtapet til Manchester City (3-3 mot Tottenham) ligger de røde på en finfin andreplass, to poeng bak Arsenal på toppen av tabellen. Allerede på onsdag venter en ny kamp mot Sheffield United på bortebane.

– Det er alltid bedre å gå inn til en ny kamp med en seier i forrige. Det hjelper på restitusjonen, selv om vi mistet Joel (Matip) i dag. Han blir nok ute en stund. Du må alltid finne en spesifikk stemning og mentalitet for å gå videre til neste kamp.

FÆRRE ALTERNATIVER: Joel Matip kan miste store deler av desember etter skaden han pådro seg mot Fulham.

FÆRRE ALTERNATIVER: Joel Matip kan miste store deler av desember etter skaden han pådro seg mot Fulham.

De neste ukene venter en rekke Premier League-kamper for Liverpool, som møter Sheffield United, Crystal Palace, Manchester United og Arsenal før julaften. Det blir også en tur til Belgia og en hjemmekamp mot West Ham i ligacupen.

– Jeg tror ikke jeg har rost Newcastle tidligere, men jeg så dem spille i går, og jeg ble virkelig imponert. De spilte med det samme laget som i Paris også. Det er hardt for oss alle (kampprogrammet), spesielt for spillerne. Vi må komme oss gjennom dette og se om vi kan eller må gjøre endringer, se hvem som kan spille og så videre. 

– Det er en tøff periode og et positivt resultat er alltid bedre, men hvor bra den var avhenger av hvordan den går mot Sheffield United.

Matips skade skaper hodebry når kampene kommer tett

Matips skade skaper hodebry når kampene kommer tett

Skadelista har begynt å vokse igjen, og hva bør Klopp gjøre her?

– Dette var helt sinnsykt, ærlig talt!

– Dette var helt sinnsykt, ærlig talt!

Dette sier Trent Alexander-Arnold etter snuoperasjonen på Anfield.