– På denne tiden av året spiller du, håper å vinne, restituerer, og spiller igjen

Resultatet var det viktigste for Jürgen Klopp borte mot Sheffield United.

Liverpool spilte ingen stor kamp borte mot Sheffield United onsdag kveld, men de helrøde gjorde det viktigste. De holdt nullen, scoret to mål og vant. Med tre poeng holder de følge med Arsenal på toppen av tabellen, og er to poeng bak «the Gunners».

– Resultatet er jeg veldig fornøyd med, for det er åpenbart det perfekte resultatet. Jeg er fornøyd med flere deler ved spillet vårt, og vil si at det var en moden prestasjon – utenom et par øyeblikk der vi ga bort ballen i områder vi ikke burde og oppildnet publikum, sa Jürgen Klopp på pressekonferansen etter kampen.

Manageren er klar på at kampene nå kommer så tett at det først og fremst handler om resultater.

– Utenom det… Hadde du ikke sett kampen, kunne du hørt det, for vi roet ned en atmosfære som var klar for å ta av, men vi lot det egentlig ikke skje, og det er superviktig. Jeg vil ikke være for kritisk, og vet at vi kan spille bedre fotball, men på denne tiden av året så spiller du, håper at du skal vinne, restituerer, og spiller igjen. Slik er det.

Burde punktert tidligere

I tirsdagens kamp kom først 2-0-målet fire minutter på overtid, da Darwin Nunez vant tilbake ballen, spilte den til Dominik Szoboszlai som avsluttet elegant alene med keeper. Det var spennende litt for lenge.

– Det ville vært ekstremt fint om vi kunne ha scoret det andre målet tidligere. Det var mulig, og Mo hadde en sjanse etter en corner der målvakten gjorde en utrolig redning. Jeg aner ikke hvordan han klarte å holde den ute av målet. Det var andre øyeblikk da vi kunne spilt bedre, og det ville vært veldig flott. Utenom det, så prøvde vi bare å skape ting uten å åpne opp for mye, og var fleksible.

– Jeg likte mye i førsteomgangen for å være ærlig, men vi skapte ikke de helt store klare sjansene, og slik er det av og til. Så har du dødballene. Vi forsvarte oss bra mot deres dødballer, og de lange innkastene deres er eksepesjonelle, wow, og veldig vanskelig å forsvare seg mot.

– Vi ga bort ballen for kontringene deres og dødballene, og det var de vanskelige øyeblikkene, men det finnes ikke kamper uten vanskelige øyeblikk dersom du ikke punkterer den tidlig, og det gjorde vi ikke, så det er åpenbart vår feil. Men når du vinner 2-0 til slutt så er alt greit.

Nå kommer kampene tett, og Liverpool skal igjen spille tidligkampen på lørdag. Da er Crystal Palace motstander på bortebane, lørdag kl. 13.30.

Måtte sy kneet til Mac Allister i pausen

Måtte sy kneet til Mac Allister i pausen

Forhåpentligvis er argentineren klar mot Crystal Palace.

Klopp likte ikke spøken til reporteren

Klopp likte ikke spøken til reporteren

Humøret til Liverpool-manageren skiftet raskt da han ble intervjuet av Amazon.