– Dette var helt sinnsykt, ærlig talt!

Dette sier Trent Alexander-Arnold etter snuoperasjonen på Anfield.

Trent Alexander-Arnold kom inn til Fulham-kampen med mye selvtillit etter målet mot Manchester City forrige helg. Det syntes på scouseren, som sendte Liverpool i ledelsen med et flott frispark-mål i den første omgangen.

Det må nevnes at det målet faktisk er underkjent scouseren, for ballen gikk via tverligger, i Leno og så i mål. Trist for høyrebacken, som ikke kan vinne ukens mål for den.

Akkurat den detaljen har nok lite å si, for 4-3 målet, som sikret de røde tre poeng, kan ingen ta fra ham. Etter kampslutt prøvde scouseren å oppsummere hva han hadde vært med på.

– Dette var helt sinnykt, ærlig talt! En kamp med oppturer og nedturer. Ledelse, så to mål i trynet, så tape med fem minutter igjen. Det snur, og så scorer vi vinnermålet. Det var en utrolig kamp, full av følelser, sier visekapteinen til Sky Sports.

I det 88. minutt, bare 79 sekunder etter Wataru Endos 3-3 scoring, lå ballen igjen i mål. Trent tok ballen rolig ned ved linjen av 16-meteren og blåste til. Slik forklarer han situasjonen selv:

– Jeg forutså hvor ballen ville ende og tenkte bare «Få den ned, skyt skuddet og treff målet». Jeg hadde en lignende litt tidligere, men den ble mye svakere. Jeg ville bare treffe målet og bruke alle spillerne i boksen til min fordel.

– Den fant veien til nettet, og du kan se på feiringen hvor mye det betydde, fortsetter 24-åringen.

Det har høyrebacken helt rett i. Sjekk ut stemningen fra Anfield da 4-3 målet ble satt i mål:

Kampkommentar Liverpool - Fulham: Om Kelleher var svett i perioder, var publikum gjennomsvette etter nok en utrolig sluttspurt og Trents magi

Kanskje er det på tide å legge diskusjonen om Trent Alexander-Arnold på hylla, for hva har det egentlig av betydning?