Foden hattrick da City klatret opp i ryggen på Liverpool

Phil Foden var i storslag for Manchester City i deres Premier League-møte med Brentford mandag kveld.

Manchester City utnyttet Liverpools tap mot Arsenal til å klatre helt opp i ryggen på de røde. Nå er de blå fra Manchester bare to poeng bak Klopps gutter med en kamp mindre spilt, og med seier i den vil de følgelig ta over tabelltoppen.

Brentford ga de regjerende mesterne en tøff kamp på Gtech Community Stadium, men til slutt ble de skutt i senk av bortelagets Phil Foden som sørget for 3-1-seier til Manchester City.

Neal Maupay sørget for at Brentford fikk en perfekt start på kampen med sin scoring etter 21 minutter og det så lenge ut til at the Bees skulle gå til pause i ledelsen, men rett før hvilen dukket Foden opp. De Bruyne la et innlegg inn i boksen, som en uoppmerksom Ethan Pinock serverte rett til Foden, som enkelt satte inn utligningen.

TOK LEDELSEN: Neal Maupay ga Brentford en god start på kampen, men det holdt ikke hele veien.

Etter pause dukket Foden opp igjen, nok en gang var det et innlegg fra de Bruyne som fant engelskmannen, som stusset balle via Brentford-målvakt Mark Flekken og i mål.

Brentford var farlig frempå ved flere anledninger etter det, men de maktet ikke å sette utligningen i mål, isteden utnyttet City muligheten til å avgjøre kampen etter 70 minutter.

Stockport-gutten Foden var nok en gang sist på ballen og fastsatte resultatet til 3-1. Erling Braut Haaaland, som var tilbake fra start for Manchester City, fikk den målgivende pasningen på 3-1-scoringen til Foden.

City viser ingen tegn til å sakke ned, og har nå ni seiere på rad i alle turneringer, med fem av dem i ligaen. Kampen mellom Liverpool og Pep Guardiolas mannskap den 10 mars kan vise seg å bli veldig avgjørende for hvor ligamesterskapet ender opp i mai.

Endringer i kampprogrammet - Tre ligakamper flyttet

Liverpool FC kom nettopp ut med en oppdatering på kampprogrammet, som inneholder tre endringer i mars.

Derfor ble Manchester City-kampen flyttet

Kampen mellom Liverpool og Manchester City i mars ble flyttet til tidligere på dagen grunnet frykt for uro mellom de to klubbenes supportere.