Derfor ble Manchester City-kampen flyttet

Kampen mellom Liverpool og Manchester City i mars ble flyttet til tidligere på dagen grunnet frykt for uro mellom de to klubbenes supportere.

Tidligere i kveld kom Liverpool FC ut med at tre av ligakampene som klubben skal spille i mars har fått nye kamptidspunkt.

En av som ble flyttet var Liverpools toppoppgjør mot Manchester City på Anfield, som ble flyttet til den 10 mars, med det litt rare avspark-tidspunktet kl. 16:45.

Vanligvis spilles søndagskampene klokken 15 og 17:30, men etter en forespørsel fra Merseyside Police ble kampene flyttet frem denne søndagen. Aston Villa og Tottenham som spiller tidligere på dagen, har fått kampen sin flyttet til klokken kl. 14:00.

Ifølge the Athletic ønsket Merseyside Police et tidligere avspark på Anfield som følge av uro og problemer som har ødelagt møter mellom klubbene de siste sesongene. Manchester-derbyet tidligere denne sesongen ble også fremskyndet på samme måte på grunn av politiets bekymringer.

På Citys forrige besøk på Anfield i oktober 2022 ble den ene treneren deres skadet etter at de fikk kastet gjenstander etter seg da de forlot stadion.

Liverpool har også flere ganger måttet komme ut å fordømme sanger knyttet til Heysel og Hillsborough-tragediene fra City-fansen, som også vandaliserte borteseksjonen med lignende fraser sist de var på besøk på Anfield.

Endringer i kampprogrammet - Tre ligakamper flyttet

Endringer i kampprogrammet - Tre ligakamper flyttet

Liverpool FC kom nettopp ut med en oppdatering på kampprogrammet, som inneholder tre endringer i mars.

Nyheter Man. 05.02. 19:09
– Feirer som at de har vunnet et trofé - men kanskje er ikke det så rart om man ser på denne statistikken

– Feirer som at de har vunnet et trofé - men kanskje er ikke det så rart om man ser på denne statistikken

Martin Ødegaard, Mikel Arteta og resten av Arsenal har fått mye kritikk for deres ville feiringer etter 3-1-seieren mot Liverpool, men ifølge denne statistikken er det kanskje ikke så rart at feiringene ble litt i overkant.

Nyheter Man. 05.02. 18:43