Målløst mellom City og Arsenal. Liverpool topper Premier League med ni runder igjen

Toppkampen på Etihad ble et eneste langt gjesp - med Liverpool som den store vinneren.

Manchester City - Arsenal 0-0: Sjelden har en kamp fått så mye oppbygning som søndagens møte mellom Manchester City og Arsenal, men oppgjøret ble et eneste stort gjesp uten noen store målsjanser til noen av lagene. 

Mikel Arteta kom til Etihad som serieleder og hadde tilsynelatende ett mål for øyet - å sørge for å stanse City. Hjemmelaget hadde ballen 72 prosent av tiden, men klarte bare å komme til én eneste avslutning på mål. Totalt i kampen var det bare 18 avslutninger, og bare tre var på mål. Nærmest kom Nathan Aké på et hjørnespark. 

For Liverpools del var uavgjort kanskje det beste man kunne håpe på. De røde har etter dagens seier mot Brighton nå tabelltopp med ni kamper igjen å spille av Premier League-sesongen. To poeng skiller ned til Arsenal, mens det er tre poeng ned til City. 

Liverpool har nå alt i egne hender og 27 poeng igjen å spille for. Blir det full pott i de kampene, kan Jürgen Klopp innkassere et nytt Premier League-gull i sin siste sesong på Anfield.