Arsenal spilte 120 minutter og tok seg til kvartfinaleBegge Liverpools gullrivaler videre til kvartfinalen

For Liverpools håp om ligagull er det kanskje greit at rivalene henger med i Champions League så lenge som mulig.

For Liverpools håp om en Premier League-tittel, er det kanskje best at Arsenal får minst to midtuker til fylt med tøffe og krevende kamper i Champions League, slik situasjonen er på toppen av tabellen.

Manchester City tok seg videre på bekostning av FC København i forrige uke. Tirsdag kveld gjorde Arsenal det samme – men det kostet.

Arsenal fikk en veldig tøff kamp hjemme mot Porto. Etter 90 minutter var resultatet 1-0 til hjemmelaget, og det betydde at det skulle spilles ekstraomganger og en halvtime ekstra.

Det ble målløst også i ekstraomgangene, så da skulle det avgjøres med straffer. Der misbrukte Porto to straffespark, og Arsenal gikk videre. Det er et Arsenal-lag som har klart å unngå skader på mange av sine mest sentrale spillere denne sesongen, i motsetning til Liverpool.

Nå har de spillefri til helgen når det er FA-cup, og så venter Manchester City på bortebane 31. mars etter landslagspausen, i en kamp der i alle fall minst et av lagene må avgi poeng i tittelkampen.

Trekning på fredag

Det er trekning på fredag kl 12.00. Det beste som kan skje for Liverpool, er kanskje at City og Arsenal møtes, enten nå i kvartfinalen eller i en semifinale, slik at det koster mest mulig. Både kvartfinalene og hvem som skal møtes i semifinalene skal trekkes da.

Barcelona, Bayern München, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid og Arsenal er lagene som er klare. Onsdag spilles Borussia Dortmund - PSV Eindhoven og Atletico Madrid - Inter.

Kvartfinalene spilles 9. og 10. april, med returoppgjør 16. og 17. april.

Arsenal har Brighton på bortebane 6. april, Aston Villa på hjemmebane 13. april og Wolverhampton borte 20. april. Manchester City har Crystal Palace borte 6. april, Luton hjemme 13. april, og Tottenham borte 20. april. Ikke de enkleste tre kampene rundt kvartfinalene for noen av lagene, dersom de må rotere.

Har godt forhold til Alonsos agent

Har godt forhold til Alonsos agent

Det er forventet at det er Richard Hughes som blir Liverpools nye sportsdirektør.

En pressemelding full av gode nyheter – men det var én setning som var litt kjip

En pressemelding full av gode nyheter – men det var én setning som var litt kjip

Michael Edwards skal jobbe med Liverpool igjen, men han skal også finne en ny klubb.

Kommentar 12.mar 17:15