Har godt forhold til Alonsos agent

Det er forventet at det er Richard Hughes som blir Liverpools nye sportsdirektør.

Pålitelige Paul Joyce i The Times skriver at Alonso fortsatt er den store favoritten til å overta når Jürgen Klopp gir seg til sommeren, etter at nyhetene om at Michael Edwards returnerer nå er bekreftet.  

Det vil kanskje ikke bli offisielt med det første, men det virker helt klart at mannen Edwards kommer til å ansette som sin nye sportsdirektør i Liverpool FC er Richard Hughes fra Bournemouth.

At det er viktig å ha godt forhold til agenter i dagens fotball er det ingen tvil om, både når det kommer til spillere og managere.

Da passer det godt at Hughes allerede kjenner Xabi Alonsos agent veldig godt. Inaki Ibanez er navnet på Alonsos agent, og han har Hughes allerede godt kjennskap til fra tidligere.

HENTET IRAOLA: Richard Hughes var sentral da Bournemouth ansatte Andoni Iraola i fjor sommer.

HENTET IRAOLA: Richard Hughes var sentral da Bournemouth ansatte Andoni Iraola i fjor sommer.

Samme agent

Ifølge Lewis Steele i Daily Mail representerer Ibanez også Andoni Iraola, som var manageren Hughes ansatte i Bournemouth før sesongen.

Det var en kontroversiell avgjørelse som ble tatt i sommer, da Gary O’Neil fikk sparken på Vitality Stadium selv om han hadde ledet Bournemouth til 15. plass i Premier League – og mannen som kom inn var Iraola som hadde imponert i tre år for Rayo Vallecano i spansk fotball.

«The Cherries» er nummer 13 i Premier League, og Iraola uttalte seg nylig om Hughes sin varslede avgang.

– For meg er det veldig dumt, for jeg har jobbet veldig tett med ham denne sesongen. Han er veldig god i jobben sin. Som person har vi hatt veldig god kjemi siden starten. Jeg ønsker ham lykke til i fremtiden, uttalte han til Bournemouth Echo

– Han vil ha veldig store muligheter i fremtiden. Nå er det hans valg hvor han vil gå eller hva han ønsker å gjøre, sa han videre.

Bayern Münchens sportsdirektør Max Eberl har denne uken benektet at de har snakket med representantene til Alonso, selv om det er rapportert det motsatte i tysk presse en stund nå.

En pressemelding full av gode nyheter – men det var én setning som var litt kjip

En pressemelding full av gode nyheter – men det var én setning som var litt kjip

Michael Edwards skal jobbe med Liverpool igjen, men han skal også finne en ny klubb.

Kommentar 12.mar 17:15
Geniet i kulissene

Dette er Michael Edwards:Geniet i kulissene

Michael Edwards gikk dårlig overens med Brendan Rodgers, og overgangskomiteen ble utskjelt. Med Jürgen Klopp fikk han heltestatus. Nå skal han skape det nye Liverpool – uten Klopp.

Innsikt 12.mar 19:00