Michael Edwards returnerer til Liverpool – ny sportsdirektør nærmer seg

En offisiell bekreftelse er ikke kommet, men dette er veldig gode nyheter.

Tirsdag formiddag skriver The Times-journalist Paul Joyce at Michael Edwards blir Liverpools sportslige leder fra sommeren av.

44-åringen takket i utgangspunktet nei til FSGs forslag om å returnere til klubben som sportsdirektør, men med ekstra ansvar, ser det ut til at han har godtatt forslaget.

Edwards, som blant annet er kreditert med kjøpene av Mohamed Salah, Virgil van Dijk og Alisson, samt salget av Philippe Coutinho til Barcelona, vil gå inn i rollen som «head of football» etter Jürgen Klopps avgang til sommeren.

«Detaljer om hans rolle i klubben vil bli kunngjort snart, men det forstås slik at utfordringen fra tidligere samtaler har handlet om hans ønske om å returnere i en mer overordnet rolle».

Sportsdirektør nærmer seg

Joyce skriver at videre at Bournemouths sportsdirektør, Richard Hughes, ser ut til å bli Liverpools nye fjes på overgangsmarkedet. Hughes bekreftet sin avgang fra sørkysten i forrige uke.

«En av Edwards første oppgaver vil bli å få i land en avtale med Richard Hughes. Han er tiltenkt en rolle som sportsdirektør i klubben».

Hughes er blant annet kjent for ansettelsen av Andoni Iraola, som har vært en braksuksess siden hans ankomst før denne sesongen. I likhet med Liverpools modell, er også skotten kjent for å hente unge og lovende spillere i alderen 20 til 24 år.

Hvis Joyce sin informasjon stemmer, noe den ofte pleier å gjøre, er to av tre viktige posisjoner i klubben sikret etter Jürgen Klopp-æraen. Det store ønske til FSG skal være å få på plass Xabi Alonso i managerstolen, så får vi se om Edwards og Hughes fikser den overgangen når den tid kommer.

FSG kan være i ferd med å sette sammen et drømmeteam

FSG kan være i ferd med å sette sammen et drømmeteam

FSG gjør sitt beste for å ruste Liverpool FC for livet uten Jürgen Klopp.

Kommentar 08.mar 22:38
Sportsministeren kom på banen for at Salah skulle få fri

Sportsministeren kom på banen for at Salah skulle få fri

Forholdet mellom Liverpool og Egypt skal ikke være så dårlig som det har blitt påstått.