Paul Joyce: «Michael Edwards har vært i Boston for å snakke med FSG»

The Times-journalisten, som pleier å være svært troverdig, kommer med interessante nyheter.

Sent torsdag kveld, få timer etter at Liverpool vant 5-1 over Sparta Praha, kommer The Times-journalist Paul Joyce med svært interessante nyheter om den ledige sportsdirektør-rollen på Merseyside.

Han skriver at Michael Edwards, som forlot Liverpool for i underkant av to år siden, har hatt et møte med Fenway Sports Group (FSG) i Boston nylig. John W. Henry og president Mike Gordon var tilstede.

Joyce beskriver nyheten som en «betydelig utvikling» i jakten på nye og viktige fjes på Anfield.

«Edwards deltok på Business of Football Summit i London i slutten av forrige uke før han fløy over til Boston for MIT Sloan Sports Analytics Conference. Han deltok som konsulent for Lodunautics, selskapet grunnlagt av Ian Graham, Liverpools tidligere forskningsdirektør. I samme tidsrom hadde FSGs sitt årlige eiermøte i Bonita Springs i Florida. Etter det var fullført ble møtet med Edwards arrangert», skriver han.

Må ansette en sportsdirektør

FSG tok kontakt med den tidligere sportsdirektøren tidligere i 2024, men da valgte han å avslå tilbudet. Nå kan det være snakk om en større rolle, hvor han blant annet må signere sin egen sportsdirektør under seg.

«Han har vært klar på at sportsdirektør-rollen ikke var interessant, og det vet FSG, så det kan indikere en større rolle. En klarhet i situasjonen forventes snart. Liverpool ønsker fremskritt i oppbyggingen av en ny struktur etter Klopp».

«Edwards må velge en sportsdirektør om han vender tilbake. Han har stor respekt for Richard Hughes, som nylig kunngjorde at han ville forlate sin rolle i Bournemouth etter sesongen».

Joyce avslutter med å skrive at Leverkusen-manager Xabi Alonso og Sporting-manager Ruben Amorim er øverst på klubbens ønskeliste over Jürgen Klopps arvtaker.

Det var alt annet enn tilfeldig at Darwin scoret mål nummer 1000 under Klopp

Det var alt annet enn tilfeldig at Darwin scoret mål nummer 1000 under Klopp

Uruguyaneren har vært i fyr og flamme i 2024.

– Resultatet er mye bedre enn prestasjonen, Sparta spilte en god kamp

– Resultatet er mye bedre enn prestasjonen, Sparta spilte en god kamp

Jürgen Klopp hyller tomålsscorer Darwin Nunez, og skjønner ikke hvorfor Mohamed Salahs mål ikke ble stående.