– Resultatet er mye bedre enn prestasjonen, Sparta spilte en god kamp

Jürgen Klopp hyller tomålsscorer Darwin Nunez, og skjønner ikke hvorfor Mohamed Salahs mål ikke ble stående.

– Så, resultatet er mye bedre enn prestasjonen, det er sant. Sparta spilte en god kamp, Sparta tok litt risiko da vi hadde ballen, de skjulte vingene sine noe, vi beskyttet oss ikke godt nok, sier Jürgen Klopp til TNT Sports.

– Sparta tok sjanser, vi straffet dem for det i andre øyeblikk, vi scoret fantastiske mål, vi hadde gode øyeblikk i kampen, virkelig gode øyeblikk.

Offensivt var det lite å klage på med fem scoringer. I tillegg hadde Mohamed Salah et inne, som litt overraskende ble annullert etter en VAR-sjekk.

– Det var åpenbart ingen tur i parken, vi måtte jobbe mye, men vi forventet ikke en enkel kamp og det ble det heller ikke. Men det var et godt resultat og nå flyr vi hjem, restituerer og om syv dager møtes vi igjen.

– Målet til Mo var eksepsjonelt. Vi sjekket det, og det var ikke offside. 

Nunez er en konstant trussel, med mer å gå på

Darwin Nunez har seilt opp som formspilleren i det siste. Spissen fikk æren av å sette inn Liverpool-mål nummer 1000 under Klopp.

– Fantastisk fyr, fantastisk gutt, elsker å spille for dette laget og denne klubben sammen med disse gutta, og han har kvalitet som kommer ut av ørene, for å være ærlig. Men det er som med spisser, noen ganger scorer de, andre ganger scorer de ikke. Er han allerede på sitt absolutte toppnivå? Ikke nå for oss, og kan han utvikle seg? Ja. Er han en trussel hele tiden? Ja.

– Han har den viktigste innstillingen en spiss må ha, han bommer på sjanser, noe alle spisser gjør, men han plages ikke av det. Han bare fortsetter og det er derfor han har scoret så mange mål nå. Det kommer fortsatt kamper, muligheter til å score. Selv når han ikke scorer, er han utrolig viktig for oss for han er en konstant trussel og gir oss rom og muligheter å bruke.

Ble Klopp imponert over motstanderen?

Defensivt for Liverpool, viste Sparta Praha også hvorfor de topper den tsjekkiske ligaen og er divisjonens mestscorende. Spillere som Lukas Haraslin (13 mål og fem målgivende denne sesongen) på vingen og den offensive midtbanespilleren Veljko Birmancevic (10 mål og ni målgivende) kunne fort fått (bedre) uttelling enn det Conor Bradley satte inn for dem.

Klopp ble spurt om det var noen av hjemmelagets spillere som imponerte han såpass at de kunne bli signert.

– Jeg går av med pensjon til sommeren. Vil du at jeg skal ta han med på ferie?

Klopp var ordknapp da han fikk spørsmål om Konate

Klopp var ordknapp da han fikk spørsmål om Konate

Franskmannen måtte forlate banen etter 50 minutter i Tsjekkia...

Kun midtstopperskade kan skape mareritt av et drømmeresultat

Kampkommentar Sparta Praha - Liverpool: Kun midtstopperskade kan skape mareritt av et drømmeresultat

Jürgen Klopp kunne glede seg over friske innhopp fra Salah og Szoboszlai, men hva han kan melde om spillerne som ble byttet ut får mye å si for totalfølelsen.

Kommentar 07.mar 21:34