Klopp vil være forsiktig med Salah, selv om han er med til Tsjekkia

Liverpool-treneren fikk som ventet spørsmål om 31-åringen på onsdagens pressekonferanse.

Mohamed Salah hadde knapt mistet en Liverpool-kamp på fem og et halvt år da han forsvant ut av Afrikamesterskapet med en muskelskade. 31-åringen returnerte med scoring i 4-1-seieren over Brentford, før han igjen ble sendt tilbake på skadebenken.

Torsdag kveld kan egypteren igjen få spilletid for Liverpool, men det er absolutt ikke sikkert. Jürgen Klopp vil være forsiktig med stjernespilleren for å unngå en ny skade før en ny tøff periode venter de neste to ukene.

– Han er med oss (til Tsjekkia) etter to treningsøkter. Han er full av energi, men vi må se. Det er uansett veldig bra at han er tilbake. Han er ikke vant til å være skadet så lenge, og spesielt etter en så utrolig kamp som mot Brentford. Da var han inne, men forsvant ut igjen, sa tyskeren på onsdagens pressekonferanse.

GLADNYHET: Mohamed Salah var tilbake på treningsfeltet på tirsdag. Her er han på onsdagens trening.

GLADNYHET: Mohamed Salah var tilbake på treningsfeltet på tirsdag. Her er han på onsdagens trening.

Hvis vi ser vekk fra de 47 minuttene han fikk mot Brentford den 17. februar, har ikke høyrekanten vært på banen siden 18. januar. Hans siste Liverpool-kamp (før Brentford) var den 1. januar mot Newcastle.

– Vi ønsker å være forsiktige, men dette er en super-intens periode av sesongen. Vi ønsker å bruke ham, og det er bare gode nyheter.

Etter torsdagens bortekamp mot Sparta Praha venter Manchester City på søndag. I neste uke er det klart for returoppgjør mot tsjekkerne og FA-cupkamp mot Manchester United, før sesongens siste landslagspause starter.

Unngikk Egypt-spørsmål

I forrige uke kom nyheten om at Liverpool FC hadde sendt et brev til det egyptiske fotballforbundet og bedt om at Salah kunne utelates fra troppen. Landslaget svarte med at han ville bli inkludert om det ble spilletid i forkant av pausen.

Klopp svarte unngikk spørsmålet på erfarent vis da journalistene ønsket hans mening om saken.

– Hans rolle for Egypt vil bli avgjort av noen andre, men la oss først se hvor lenge han kan spille. Han har bare vært på lagtrening i to dager. Spillere er vanligvis ikke mes oss så fort etter en lang periode ute, men slik er situasjonen nå. To kamper med Egypt... det er ikke opp til meg. Det må dere diskutere med noen andre.

Egypt spiller forøvrig en vennskapskamp mot New Zealand i Abu Dhabi den 22. mars.

– Jeg var faktisk medlem av supporterklubben, men jeg ringte dem aldri etter United-overgangen

Barndommen med Liverpool:– Jeg var faktisk medlem av supporterklubben, men jeg ringte dem aldri etter United-overgangen

Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om kjærligheten for Liverpool i barndommen da han gjestet «The Overlap».

– Kampprogrammet har ingenting å si, dette er vår viktigste kamp nå

Vi fulgte pressekonferansen med Klopp og Mac Allister:– Kampprogrammet har ingenting å si, dette er vår viktigste kamp nå

Vi fulgte pressekonferansen med Jürgen Klopp og Alexis Mac Allister.