– Vi har noen gutter med et stort Liverpool-hjerte, og de elsker å spille for klubben

Jürgen Klopp sier det er overraskende god stemning i troppen til tross for skadesituasjonen.

Jürgen Klopp mener Liverpool leverte en utrolig god kamp mot Southampton da de sikret plassen i FA-cupens kvartfinale onsdag kveld. 

– Southampton er et godt lag, det kunne alle se. Timingen i presset fra midtbanen vår satt ikke helt i første omgang, og Joe Gomez spilte sekserrollen for første gang. Vi trengte gode redninger fra Caoimhin, og det ga han oss heldigvis, sa han til ITV etter kampen.

Like før pause kom scoringen fra Lewis Koumas, og etter hvilen fulgte Jayden Danns opp med ytterligere to. Det ble også et fint øyeblikk da 2007-modell Trey Nyoni kom inn. 

– Som jeg sa før kampen er Lewis en fantastisk avslutter. Vi visste også at Dannsy er en god avslutter. Det første målet er strålende, men det er ikke noe annerledes enn på aldersbestemt nivå. Han mottar ballen, beholder roen og vet hva han skal gjøre. Og så må vi ikke glemme at Trey kom inn - for en spiller han er, sa Klopp.

Klopp mener Liverpool fortjente å gå videre. 

– Det ble en spesiell kveld. Vi vil ikke at alt skal handle om oss, men vi er i en vanvittig vanskelig situasjon. Vi har for mange kamper og ikke nok spillere. Likevel er det veldig positiv stemning i garderoben og på treningsfeltet. Vi bare aksepterer at vi er i trøbbel, og at vi må finne løsninger. Vi har noen gutter med et stort Liverpool-hjerte, og de elsker å spille for klubben, sa Klopp etter 3-0-seieren.

Nå venter Manchester United på Old Trafford i kvartfinalen i midten av mars. 

18-åringene scoret målene - men en 19-åring var den aller beste

Spillerbørs og folkebørs: 18-åringene scoret målene - men en 19-åring var den aller beste

«Klopp's Kids» fortsetter å imponere for Liverpool, som er klare for kvartfinalen i FA-cupen. Her er vår spillerbørs fra Anfield.

Kommentar 28.feb 22:53
Dette kommer til å huskes som ungguttenes sesong

Kampkommentar Liverpool - Southampton:Dette kommer til å huskes som ungguttenes sesong

18-åringene Danns og Koumas sørget for avansement til kvartfinalen i FA-cupen, i et lag som ellers var preget av en rekke unggutter. Her er vår kommentar etter kampen.

Kommentar 28.feb 23:46