Mens Liverpool topper skadetabellen, har City nesten hele troppen tilgjengelig

Manchester City må klare seg uten Jack Grealish, men bortsett fra det kan alle være tilgjengelige mot Liverpool.

Liverpool topper ikke bare Premier League-tabellen. De røde er også øverst på ligaens skadetabell, med ti spillere ute før søndagens møte med Manchester City. Skadesituasjonen hos de røde har lysnet noe den siste uken, men kan ikke sammenliknes med hvordan ståa er hos den lyseblå rivalen. 

Der er det bare én spiller som er bekreftet ute før storkampen på Anfield, og det er kantspilleren Jack Grealish. I tillegg er Jeremy Doku og Matheus Nunes usikre. Førstnevnte stod over midtukekampen mot København, mens sistnevnte pådro seg en skade i fingeren i løpet av den kampen. Om de to blir klare gjenstår å se. 

– Vi skal ha en trening i morgen, og da får vi se hvordan de føler seg, sa Guardiola på sin pressekonferanse på fredag. 

I midtuken kunne han hvile mange av sine stjerner da de allerede hadde et forsprang på 3-1 mot København fra bortekampen. Kyle Walker, Kevin De Bruyne, Phil Foden og Bernardo Silva var blant dem som ble hvilt inn mot Liverpool-kampen.

Jeremy Doku har gjort livet surt for mange høyrebacker denne sesongen.

Jeremy Doku har gjort livet surt for mange høyrebacker denne sesongen.

For Liverpools del er det spenning knyttet til Ibrahima Konaté, som ble byttet ut med en kjenning mot Sparta Praha. Etter kampen sa franskmannen at han følte seg ok, men fredag sa Klopp at han måtte til ytterligere undersøkelser. 

– Ibou var positiv torsdag kveld. Han tok riktig avgjørelse i riktig øyeblikk da han sa at han ville bli byttet ut. Men det betyr ikke nødvendigvis at han er skadefri. Han skal skannes, og jeg har ikke fått resultatet ennå, sa Klopp, som la til at alle de andre kom seg helskinnet gjennom kampen mot Sparta Praha.

Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Stefan Bajcetic, Ben Doak, Ryan Gravenberch, Curtis Jones, Diogo Jota, Joel Matip og Thiago Alcantara er for øvrig ute med skade. 

Hvem vil du se fra start i årets viktigste ligakamp?

Hvem vil du se fra start i årets viktigste ligakamp?

Sett opp ditt lag mot Manchester City her.

Velg lag 09.mar 11:51
FSG kan være i ferd med å sette sammen et drømmeteam

FSG kan være i ferd med å sette sammen et drømmeteam

FSG gjør sitt beste for å ruste Liverpool FC for livet uten Jürgen Klopp.

Kommentar 08.mar 22:38