Gravenberch trolig ute til etter landslagspausen

Liverpool må klare seg uten Ryan Gravenberch i noen kamper til.

Jürgen Klopp ville ikke gå lenger enn å utelukke kampene mot Southampton og Nottingham Forest da han omtalte skaden til Ryan Gravenberch forrige uke, men som ventet vil det gå mer tid før nederlenderen er tilbake. 

David Lynch skriver for This Is Anfield at 21-åringen ikke blir klar til kampene mot Sparta Praha og Manchester City denne uken, og at vi sannsynligvis må vente til etter landslagspausen før vi får se midtbanespilleren på banen igjen. Det betyr at han trolig også må stå over returoppgjøret i Europa League, samt FA-cupkampen mot Manchester United på Old Trafford neste uke. 

Gravenberch pådro seg en skade i et leddbånd som følge av en stygg stempling fra Chelseas Moises Caicedo i ligacupfinalen. Liverpools medisinske apparat mener at den unge spilleren var heldig som ikke fikk en mer alvorlig skade. 

Curtis Jones, Trent Alexander-Arnold og Alisson Becker er også ventet tilbake etter landslagspausen i andre halvdel av mars, mens Mohamed Salah på sin side kan returnere til trening denne uken og være aktuell for startoppstillingen mot Manchester City på søndag. 

Thiago Alcantara, Diogo Jota, Joel Matip, Ben Doak og Stefan Bajcetic er ute på ubestemt tid.

Tottenham skal ha prøvd seg på Gomez i januar

Tottenham skal ha prøvd seg på Gomez i januar

Joe Gomez sin gode sesong for Liverpool har blitt lagt merke til av flere.

Sendte speidere til Portugal forrige uke

Sendte speidere til Portugal forrige uke

Verken Xabi Alonso eller Ruben Amorim har tid til å tenke på Liverpool de neste månedene. Men prestasjonene den kommende våren kan føre en av dem til Anfield.

Innsikt Tir. 05.03. 12:52