– Nå har jeg sjansen til å vise hva jeg kan tilby dette laget

Ryan Gravenberch ligger an til å få sin første 90-minutter i Premier League denne sesongen.

Ryan Gravenberch startet Liverpool-karrieren på imponerende vis etter overgangen fra Bayern i fjor sommer, men utover i sesongen har nederlenderen fått færre og færre minutter.

21-åringen ser ikke ut til å ha funnet plassen sin i Jürgen Klopps mannskap enda, noe som kanskje er naturlig med tanke på at 2003-modellen fortsatt bare er 21 år gammel.

I et intervju med liverpoolfc.com i forkant av Luton-kampen snakker han om sesongen under ett og den lille skadekrisen som preger troppen for øyeblikket.

– Vi har hatt mye imot oss, men jeg mener vi har klart å overvinne alt. Forhåpentligvis klarer vi det samme i denne situasjonen. Vi holder alltid sammen som et lag, vi gir alt, og jeg tror det viktigste nå er å ha hverandres rygg.

Med skader på Dominik Szoboszlai, Trent Alexander-Arnold, Stefan Bajcetic, Thiago og Curtis Jones er det kanskje duket for Gravenberchs første 90-minutter på Premier League i kveld. Den sjansen skal han ta vare på.

– Jeg føler meg bra. Jeg ser virkelig frem til kampen på onsdag, spesielt etter lørdagen. Curtis er dessverre skadet, men han er forhåpentligvis snart tilbake. Nå har jeg sjansen til å vise hva jeg kan tilby dette laget, fortsetter 21-åringen.

NETTKJENNING: Ryan Gravenberch spilte 90 minutter mot Norwich i FA-cupen. Det endte med scoring.

NETTKJENNING: Ryan Gravenberch spilte 90 minutter mot Norwich i FA-cupen. Det endte med scoring.

Gravenberchs inntog i Liverpool-laget kan bli enda viktigere i de kommende månedene. De røde kjemper fortsatt på fire fronter, Premier League, Europa League, FA-cupen og ligacupen, så det vil være nok av kamper som skal spilles fra nå til mai.

– Hvis jeg skal være helt ærlig, foretrekker jeg å spille kamper fremfor å trene! Jeg er veldig glad for at vi spiller kamper hver tredje eller fjerde dag. Det er selvfølgelig tungt, men jeg tror de fleste spillere foretrekker det slik, sier han.

Uavgjort i november

I kveld venter et gjerrig og fysisk Luton-lag på Anfield. I det motsatt oppgjøret reddet Luis Diaz et sent poeng på Kenilworth Road, så de røde spillerne vet godt hvor vanskelig det kan være å møte Rob Edwards’ mannskap.

– De ble veldig dype i den kampen, men det er også et godt lag. De spilte også på hjemmebane, så alt vil være annerledes nå, lover Gravenberch.

Lutons toppscorer, Elijah Adebayo, er allerede bekreftet ute av kampen etter en skade like før forrige helgs kamp mot Manchester United. Jacob Brown, Marvelous Nakamba, Mads Andersen og Tom Lockyer er heller ikke tilgjengelig.

– De har gode spillere, så vi må forberede oss på det. Jeg tror vi har en god sjanse til å slå dem, men det vil bli en ny, tøff kamp. Nå har vi heldigvis Anfield bak oss, avslutter han.

Liverpool - Luton sparkes i gang 20.30 og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

Klopp kan ha 15 førstelagsspillere tilgjengelig mot Luton – inkludert to keepere

Klopp kan ha 15 førstelagsspillere tilgjengelig mot Luton – inkludert to keepere

Bredden i Liverpool-troppen blir satt på prøve i kveld.

Både Salah og Darwin regnes som tvilsomme til onsdagens kamp

Både Salah og Darwin regnes som tvilsomme til onsdagens kamp

Liverpool kan måtte klare seg uten tre av sine mest målfarlige angripere.