Både Salah og Darwin regnes som tvilsomme til onsdagens kamp

Liverpool kan måtte klare seg uten tre av sine mest målfarlige angripere.

Det har vært en del rykter de siste dagene om at Liverpools skadeproblemer er enda litt verre enn det som først ble meldt.

Darwin Nunez ble tatt ut til pause da han kjente noe i en muskel mot Brentford, mens Mohamed Salah ble observert haltende etter sitt comeback med mål og målgivende i samme kamp. Det ble meldt fra Egypt at han hadde fått en kjenning med skade, uten at det ble meldt noe mer om det.

Jürgen Klopp snakket heller ikke om det på den åpne delen av pressekonferansen på tirsdag. Men når avisene fikk Klopp for seg selv, bekreftet han at det var problemer.

Må vurderes dag for dag

Ifølge Paul Joyce i The Times må begge angriperne regnes som usikre til onsdagens kamp mot Luton, der Liverpool vil prøve å få en luke på fire poeng ned til Manchester City.

– Nunez kjente det i den kampen da det ikke var noen rundt seg. Vi tar det dag for dag, sier Klopp til The Times

– Situasjonen vi har i Premier League er slik at omtrent hver kamp er som en finale. Det finnes ingen kamper der vi kan si «la oss se hvordan de andre gjør det i helgen, og dersom vi taper så kan det gå greit». Vi ser det ikke slik, og for oss er det kamp for kamp, hvem som er tilgjengelig, og så bruke dem på best mulig måte. Det finnes ikke noen annen sjanse. Dersom Nunez var helt frisk, så ville det ikke være noen grunn til å holde ham ute, og ingen sjanse for oss til å gjøre det. Som jeg sa, vi tar det dag for dag, sier han ifølge the Telegraph.

– Det er dag for dag også med Mo. Det er det samme område, der han føler det litt. Vi må se hvordan det utvikler seg. Det er ikke noe stort, men vi må vente og se.

Ber om hjelp fra tribunen

I tillegg er det klart at Diogo Jota, som har scoret 14 mål denne sesongen, er ute i flere måneder.

– Det eneste jeg vil si, er at uansett hvilken lagoppstilling vi har, så vil jeg ikke at folk skal være i en situasjon der de sier «åh, han er ute, han er ute og han er ute», for noen spillere vil være ute, det er helt klart. Det er uflaks, ja, men det er absolutt vår jobb at vi er så sterke som mulig og dersom vi spiller hjemme vil jeg be om støtte, sier han.

– Dersom vi er i godt slag og går for det, og supporterne tenker «ja, men han ville ha scoret der», så er det et problem. Uansett hvem som spiller, så vil han løpe sokkene av seg.

Unggutter som Bobby Clark, Kaide Gordon, James McConnell, Trey Nyoni, Lewis Koumas og Jayden Danns vil være aktuelle.

Liverpool - Luton spilles onsdag kl. 20.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Alisson kan være ute seks uker

Alisson kan være ute seks uker

Den nye brasilianske landslagssjefen forventer ikke at han kan bruke Alisson i kampene i slutten av mars.

Trekker frem Luton-sjefen som en kandidat til årets manager

Trekker frem Luton-sjefen som en kandidat til årets manager

Luton ligger under streken – men er det nyopprykkede laget som har imponert mest.

Innsikt 20.feb 21:24