Alisson kan være ute seks uker

Den nye brasilianske landslagssjefen forventer ikke at han kan bruke Alisson i kampene i slutten av mars.

Det har ikke kommet så mye informasjon ut fra Liverpool FC om hvor alvorlig hamstringskaden til Alisson Becker er, annet enn at han vil miste onsdagens kamp mot Luton Town. Ligacupfinalen på søndag ville han uansett ikke stått, siden det er Caoimhin Kellehers turnering.

Nå høres det ut som muskelskaden er ganske alvorlig, og at Kelleher må forberede seg på å stå fast en god periode.

Dorival Junior er den nye brasilianske landslagssjefen, og han har gjort et intervju med brasilianske TNT Sports og deres journalist Fred Caldeira. Det er han som melder på Twitter/X at Alisson blir ute en stund. This is Anfield omtalte meldingene på sosiale medier først.

Seks uker minst?

Dorival Junior bekreftet at Alisson ikke ville bli vurdert til Brasils privatlandskamper mot England og Spania 23. og 26. mars på grunn av skaden. Han skal ha sagt at det samme gjelder for Wolverhamptons Matheus Cunha og Brightons Joao Pedro.

Med det kan Alisson være ute til over den neste landslagspausen, og kanskje tidligst være tilbake mot Brighton 31. mars. Vi venter fortsatt på mer informasjon fra klubben om hvor alvorlig denne skaden er.

Skulle det være så ille, vil han miste Luton Town (H), Chelsea (ligacupfinale), Southampton (FA-cup), Nottingham Forest (B), to åttendedelsfinaler i Europa League, Manchester City (H), kvartfinalen i FA-cupen eller bortekampen mot Everton.

Kelleher har gjort sakene sine bra denne måneden. Hans backup er Adrian, men veteranen er ikke registrert for spill i Europa League. 20 år gamle Fabien Mrozek har vært på benken fire ganger denne sesongen. Vitezslav Jaros var på benken tre ganger før han ble lånt ut til Sturm Graz, og Marcelo Pitaluga på benken to ganger før han ble lånt ut til St. Patricks Athletic.

Trekker frem Luton-sjefen som en kandidat til årets manager

Trekker frem Luton-sjefen som en kandidat til årets manager

Luton ligger under streken – men er det nyopprykkede laget som har imponert mest.

Innsikt 20.feb 21:24
– Det var min feil da Gakpo manglet litt selvtillit

– Det var min feil da Gakpo manglet litt selvtillit

Cody Gakpo scoret sitt tiende mål for sesongen mot Brentford, og med skaden til Diogo Jota går det mot mer spilletid.