– Planen har vært at de skal se på kontraktene nå på nyåret

Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold har kontrakter som går ut sommeren 2025.

Nå er det under 18 måneder igjen til Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnolds kontrakter går ut. Trioen er tre av Liverpools ledere og aller viktigste spillere, og har alle avtaler som går ut sommeren 2025.

Likevel har det vært veldig stille rundt nye avtaler. Salah ble Liverpools best betalte spiller gjennom alle tider da han signerte sin nye avtale i juli 2022, og vil være 32 år når neste sesong starter. Kaptein van Dijk signerte sin siste avtale i august 2021, og blir 33 år til sommeren.

Den det kanskje haster mest med er visekaptein Alexander-Arnold, som skrev under på sin siste avtale i juli 2021. Han er fortsatt bare 25 år gammel.

– Ingen tegn på problemer

Det har vært stille rundt trioen og nye avtaler, og nå har David Ornstein i The Athletic kommet med en oppdatering – selv om det ikke var mye å melde.

«Jeg tror ikke det var noe bevegelse på det før slutten av 2023, og etter det jeg kjenner til var alltid planen at det skulle bli gjort noe med på nyåret. Der er vi nå, så jeg kan se for meg at det snart vil være noen samtaler», skriver han i et nettmøte.

2025: Trent Alexander-Arnolds kontrakt går ut i 2025.

2025: Trent Alexander-Arnolds kontrakt går ut i 2025.


«Alle tre spillerne er enorme for Liverpool, og det gjør at situasjonen er veldig viktig. Det er ikke ideelt at de er på vei inn i sine siste kontraktsår, men Liverpool har håndtert kontraktssituasjoner veldig bra de siste årene, og jeg tror ikke det er noe som antyder at de ikke vil gjøre det også her, selv om klubbhierarkiet er annerledes etter at Michael Edwards og Julian Ward har dratt, med Jörg Schmadtke som har kommet inn», skriver han videre.

Tror ikke det er gitt at Salah drar

Han har også en oppløftende melding til de som håper at Salah har mange, mange år igjen i europeisk fotball.

«Naturlig nok, med det som skjedde i fjor sommer med Saudi, føles det at Salahs situasjon er den mest uklare og uforutsigbare, men som jeg har sagt her tidligere, har det blitt antydet til meg at Salah fortsatt har et ønske om å fortsette å konkurrere på toppnivå i europeisk fotball med Liverpool, så det er ikke gitt at han vil forlate i det hele».

«Det er avgjørende tider i vente», skriver han.

– Vi har håp om å få Luke Chambers hit

– Vi har håp om å få Luke Chambers hit

Wigan Athletics sjef har kommet med en oppdatering rundt Luke Chambers.

– Han er den beste høyrebacken i verden, men jeg skal gi alt i hans fravær

– Han er den beste høyrebacken i verden, men jeg skal gi alt i hans fravær

Conor Bradley er klar for å gjøre tapet av Trent Alexander-Arnold så smertefritt som mulig.