Gravenberch var heldig, men er skadet. Thiago kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool

Jürgen Klopp kom med oppdatering på skadesituasjonen før onsdagens cupkamp mot Southampton.

Liverpools skadeliste er lang, og blir stadig lengre. Det så ikke bra ut da Ryan Gravenberch måtte bæres av banen etter at Moises Caicedo stemplet ham i søndagens ligacupfinale.

Gravenberch var ute på banen med foten i en beskyttelsesstøvel og gikk på krykker, men de kastet han for å ta del i dansing og feiring av sitt første trofé med Liverpool.

Nå har klubben fått svar på hvor alvorlig skaden er. Ryan Gravenberch har fått en leddbåndsskade i ankelen. Det er bedre enn først fryktet, men han mister minst de to neste kampene.

– Jeg vet ikke ennå! Ryan er ikke tilgjengelig. Det er en leddbåndsskade, men kunne vært mye verre.

Må vente og se med Salah og co

En annen som forlot Wembley med beskyttelsesstøvel og krykker er Wataru Endo. De observante kunne se at han beveget seg uten hjelpemiddel eller beskyttelsesstøvel da han ankom AXA Training Centre for restitusjonsøkten på mandag, og det høres ut som at han har sluppet unna noen alvorlig skade. Det er bare snakk om en smell.

– Vi trenger noen mirakler med noen spillere, sier Klopp.

– Med Dom (Szoboszlai), Darwin (Nunez) og Mo (Salah) må vi se hva vi kan gjøre i dag. Wataru (Endo) fikk en skikkelig smell, så jeg vil ikke si at situasjonen har bedret seg.

Thiago kan være ferdig

Det var mindre gode nyheter om Thiago Alcantara, som gjorde comeback mot Arsenal i et kort innhopp tidlig denne måneden. 32-åringen er på utgående kontrakt, og det høres ikke ut som at han kommer til å komme tilbake i Klopps planer for denne vårsesongen etter sin siste alvorlige hamstringskade.

– Det er ikke satt noe prognose for tidspunkt for ham.

– Jeg vet ikke om han vil spille igjen for å være ærlig. Det er flere ting, men det han må gjøre nå – jeg vet ikke om han kan spille igjen. Dette er ikke en kortvarig skade, så derfor har jeg ikke så mye på temaet, men det er ikke som at han er i trening om to uker. Derfor er jeg ikke helt satt inn i det og kan ikke si mer, sier han.

FERDIG? Det ser ikke ut som vi kommer til å se Thiago Alcantara igjen denne sesongen.

FERDIG? Det ser ikke ut som vi kommer til å se Thiago Alcantara igjen denne sesongen.


Da var det mer oppløftende hva han kunne si om en annen langtidsskadd midtbanespiller, Stefan Bajcetic.

– Jeg hadde lunsj og så ham trene, og tenkte hvorfor han ikke spiller... Så det handler om å bli frisk igjen, og han løper igjen, men han har ikke fått grønt lys til å trene igjen. Det er ingen i denne bygningen som ønsker å holde ham igjen, så det kan være noen grunner. Han er smertefri, som er det viktigste. Alle undersøkelser vi har gjort ser bra ut, beinet er bra, så nå må vi bare være sikre før vi bruker ham igjen.

– Fotball er så kompleks sport for kroppen. Det er ikke bare sånn at du må vende, du må være klar for at folk hopper inn i deg og alle disse tingene i høyt tempo. Så senke tempoet og være klar igjen, disse tingene prøver vi så godt vi kan i rehabiliteringen, men du kan ikke gjenskape det med 10 andre spillere eller mer i en kampsituasjon. Så der er vi.

– Jeg synes han ser bra ut, men hvor bra, det blir jeg heller fortalt. Ingen har sagt til meg at han kan trene i ettermiddag. Jeg har ikke blitt fortalt han vil være tilbake snart.

Liverpool - Southampton spilles onsdag kl. 21.00, og vises på V Sport 2 og Viaplay.

– Dersom det blir en parade, så kommer jeg til å være på plass på den bussen

Vi fulgte Klopps pressekonferanse– Dersom det blir en parade, så kommer jeg til å være på plass på den bussen

Jürgen Klopp kom med siste nytt om skadesituasjonen før onsdagens kamp mot Southampton.

Onsdagens cupkamp kan få stor innvirkning på ligaen

Onsdagens cupkamp kan få stor innvirkning på ligaen

Tar Liverpool seg videre kan det få stor betydning for hvem som er tilgjengelig til å spille Merseyside-derby.