Nå skal de siste landskampene unnagjøres

La oss håpe alle kommer seg helskinnet gjennom det neste døgnet.

Tirsdagen skulle begynt med en bortekamp mot Nord-Korea for Wataru Endo og Japan, men den ble utsatt, og Liverpool-spilleren fikk dermed noen ekstra dager fri før den spennende sesongavslutningen. 

Vi skulle kanskje håpe at enda flere kamper ble utsatt slik at flere kunne hvile, men vi må belage oss på at mange førstelagsspillere skal i aksjon det neste døgnet, før landslagspausen er over og vi kan rette fokus mot sesongavslutningen. 

Tirsdag er det blant annet duket for en rød duell i Glasgow og en storkamp på Wembley, før Alexis Mac Allister er sistemann ut når han spiller med Argentina i USA natt til søndag. 

Viktigst for Tsimikas

Av spillerne som skal i aksjon for sine landslag tirsdag er det Kostas Tsimikas som har den klart viktigste kampen. Klokken 18 skal Hellas spille bortekamp mot Georgia og Tbilisi. Vinneren kvalifiserer seg til sommerens EM i Tyskland. Tsimikas leverte en assist i 5-0-seieren over Kasakhstan før helgen, og kan forhåpentligvis være på pletten igjen i kveld. 

Nå skal EM-skjebnen til Kostas Tsimikas og Hellas avgjøres.

Nå skal EM-skjebnen til Kostas Tsimikas og Hellas avgjøres.

U21-landslaget til England spiller også tellende kamp når de spiller mot Luxembourg i Bolton. Harvey Elliott og Tyler Morton dominerte da Aserbajdsjan ble slått, og nå håper nok også Jarell Quansah på spilletid. 

I kveld er det duket for en rød duell når Andy Robertson og Conor Bradley møtes. Skottland tar imot Nord-Irland på Hampden Park klokken 20.45 

– Det blir spennende å prøve meg mot en av verdens beste venstrebacker. Jeg håper det blir en bra duell som jeg går seirende ut av, sier Bradley før kampen. 

Også Virgil van Dijk, Cody Gakpo, Joe Gomez, Ibrahima Konaté, Caoimhin Kelleher og Luis Diaz skal i aksjon tirsdag kveld.

Klokken 03.50 natt til onsdag norsk tid spiller Argentina mot Costa Rica i Los Angeles. Når sluttsignalet går i den kampen, er sesongens siste landslagspause offisielt over. 

Vi følger alle landskampene her:

Mac Allister med scoring før han fikk hvile den siste halvtimen

Landslagspausen er over: Mac Allister med scoring før han fikk hvile den siste halvtimen

Den fjerde og siste landslagspausen denne sesongen er nå endelig over!

Innsikt 27.mar 08:28