– Vi synes ikke synd på oss selv, visste det ble tøft, og dette fortjente vi

Kaptein Virgil van Dijk var en av de som sto frem på City Ground.

Det satt ekstremt langt inne, men ni minutter på overtid steg Darwin Nunez til værs og headet inn vinnermålet etter et innlegg fra Alexis Mac Allister.

Med det vinner Liverpool, og tar tre ekstremt viktige poeng som kan legge press på både Manchester City og Arsenal som spiller senere.

Etter kampen ble kaptein Virgil van Dijk intervjuet av Kasper Wikestad, i et intervju som ble vist på Viaplay.

– Det var intenst for begge lag. Deres styrke er på kontringer, og vi var klar over det. De hadde sine øyeblikk der vi ikke var forsiktige nok med ballen, og til tider vil du komme i slike situasjoner. Jeg synes vi gjorde det bra, og håndterte omstendighetene bra, sier van Dijk.

Satt langt inne

Liverpool var ikke på sitt aller beste i denne kampen, og det ble også travelt for kapteinen, Ibrahima Konaté og Caoimhin Kelleher mellom stengene. Virgil mente at resultatet var fortjent.

– Vi fikk en fortjent seier til slutt, så det føltes veldig godt! Vi prøver å spille så godt vi kan, igjen. Vi må håndtere situasjonen, og vi kan ikke synes synd på oss selv. Spillerne som spiller, kommer inn og er i troppen må ta steget opp, sier han.

– I dag kom alltid til å være vanskelig, og det var tydelig. Vi hadde sjanser, de hadde sjanser, men alt i alt synes jeg vi fortjente seieren. Jeg tror ingen kan sette spørsmål ved karakteren vår. Det er noe med klubben. Vi må grave dypt og kjempe hardt uansett, og det har vi vist gjennom sesongen ved flere anledninger. Nå må vi restituere, og fokusere på Europa League.

Det var Darwin Nunez som ble matchvinner, i comebacket sitt etter noen uker på sidelinjen. Sist Liverpool vant ligaen, i 2019/20, var det Sadio Mané som scoret på overtid i en veldig dramatisk 2-1-seier borte mot Aston Villa. Det ble allerede dratt paralleller til den kampen på Villa Park.

Virgil fikk spørsmål om dette ble en kamp en kanskje kan se tilbake på i mai, dersom det går slik alle Liverpool-supportere håper.

– La oss håpe det! At vi vinner er det viktigste i den situasjonen vi er i. Det betyr ikke så mye hvordan du vinner. Du vil åpenbart spille din beste fotball, men det handler om resultater. Vi fikk resultatet og nå er det på tide med restitusjon.

En kan komme veldig langt med et solid forsvar og en gal, gal spiss!

Spillerbørs etter Forest - LiverpoolEn kan komme veldig langt med et solid forsvar og en gal, gal spiss!

Her er vår spillerbørs etter Liverpools kamp på City Ground.

Kommentar Lør. 02.03. 17:58
Etter 99 frustrerende minutter headet Darwin gulltoget tilbake på sporet!

Etter 99 frustrerende minutter headet Darwin gulltoget tilbake på sporet!

Kamp 15.jun 2023 10:59