Arsenal ser ut til å slippe å møte Premier Leagues toppscorer

Cole Palmer kan miste kampen på Emirates Stadium tirsdag kveld.

I en veldig vanskelig sesong for Mauricio Pochettino og Chelsea, er det et sommerkjøp som virkelig har stått frem.

Det er Cole Palmer, som ble kjøpt fra Manchester City for 42,5 millioner pund like før overgangsvinduet stengte i september.

For selv om Chelsea har slitt, har Palmer individuelt hatt en fantastisk sesong. Han er delt toppscorer i Premier League, sammen med sin tidligere lagkamerat Erling Braut Haaland på 20 ligamål så langt denne sesongen. I alle turneringer har han 25 mål og 13 målgivende på 42 kamper.

Dårlig nytt for Liverpool

Det er ikke så mange kamper som gjenstår i Premier League denne sesongen, og for et Liverpool-lag som er avhengig av at både Arsenal og Manchester City snubler den neste måneden, vil kampen mellom Arsenal og Chelsea på tirsdag kveld ha vært en som kan gi litt håp om det.

Chelsea matchet City bra i lørdagens semifinale i FA-cupen, der City kom med tunge bein etter Champions League-oppgjørene mot Real Madrid. Chelsea sløste med sjansene, og City vant etter en sen scoring av Bernardo Silva.


Dessverre for alle Liverpool-supportere som håper at Arsenal kan snuble i hjemmekampen mot London-rivalen tirsdag kveld, ser ikke Palmer ut til å rekke kampen. Palmer har slitt med sykdom og har ikke trent. Slik det så ut da Pochettino møtte pressen, ville han ikke bli klar.

– Vi må se på det på tirsdag morgen. I dag tror jeg ikke at han kan bli involvert, nei. Og selv om han skulle være bedre i morgen, så er han kanskje ikke aktuell for å spille. Med eller uten ham, så tror vi at vi kan vinne, for det viktige er det kollektive. Han er så klart en viktig del av laget, og har gjort det fantastisk for oss, men vi har nok av andre spillere som kan prestere og gjøre jobben, sa Pochettino på sin pressekonferanse.

Så får vi krysse fingrene for at noen kan ta steget opp på Emirates tirsdag kveld!

Arsenal - Chelsea spilles tirsdag kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay. Liverpool spiller dagen etter, borte mot Everton.

Leverkusen, Sporting – skal vi lese oss opp på Feyenoord nå?

Leverkusen, Sporting – skal vi lese oss opp på Feyenoord nå?

Det blir skrevet og spekulert mye, men det virker som at veldig lite lekker ut fra Michael Edwards og Richard Hughes sine kontorer.

Kommentar 22.apr 20:09
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Han omvendte tvilende til troende. Nå kan du kjøpe boka om Klopps snuoperasjon i Liverpool

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05