Bekrefter sommerens tredje kamp i USA

Liverpool skal møte spansk motstand før Arsenal og Manchester United.

I februar var det klart at Liverpool returnerer til USA i sommer, der de skal møte Arsenal i Philadelphia 31. juli, og Manchester United i South Carolina 3. august.

Nå har de røde bekreftet en tredje treningskamp i pre-season.

Den skal spilles mot Real Betis på Acrisure Stadium i Pittsburg. Avspark er satt til fredag 26. juli, kl. 11.30 norsk tid.

Sist Liverpool møtte det spanske laget var høsten 2005, da Liverpool var regjerende mestere i Champions League.

Billetter til kampen vil gå på salg fra i morgen. Acrisure Stadium er et stadion som tar i overkant av 68 000 tilskuere.

– At vi får Pittsburgh med i preseason-turen vår er en flott måte å starte vår etterlengtede retur til USA på. Vi er glade for at vi raskt solgte ut kampene mot Arsenal og Manchester United på denne turen, og er veldig glad for å kunne tilby supporterne våre i statene en ny sjanse til å se Liverpool spille. Real Betis vil komme med en sterk stall, og det kommer til å bli en flott anledning på en ikonisk stadion, i enda en fantastisk by i USA, sier Ben Latty i Liverpool FC i pressemeldingen

Fenway Sports Group som eier Liverpool FC, eier en sportsklubb i Pittsburgh der kampen skal spilles. Det er hockeylaget Pittsburgh Penguins.

Svak generalprøve av torsdagens motstander

Svak generalprøve av torsdagens motstander

Like etter trekningen kom det et skremmeskudd da Atalanta slo Napoli 3-0 på bortebane. Det har ikke gått like bra siden.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Han omvendte tvilende til troende. Nå kan du kjøpe boka om Klopps snuoperasjon i Liverpool

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05