Gravenberch starter mot Sheffield United

Jürgen Klopp gjør noen endringer fra søndagens kamp. Her er lagoppstillingen.

Både Arsenal og Manchester City vant sine hjemmekamper på onsdag, og nå har Liverpool sjansen til å svare og klatre opp igjen på tabelltoppen.

Motstander er tabelljumbo Sheffield United – men Jürgen Klopp var helt uinteressert i alle spørsmål om målforskjell før kveldens kamp. Det eneste målet er å vinne kampen. De røde fikk det tøft i bortekampen på Bramall Lane, men vant til slutt 2-0 etter at Dominik Szoboszlai fikk roet nervene fire minutter på overtid.

Spillere som Trent Alexander-Arnold. Diogo Jota og Alisson Becker er først ventet tilbake i trening i neste uke, og er ikke involvert her. Men det som er gledelig, er at Curtis Jones er med i troppen. Han sitter på benken fra start.

Wataru Endo fikk en smell mot Brighton, og er ute av lagoppstillingen. Inn kommer Ryan Gravenberch i en indreløperrolle. Det ser ut til at Alexis Mac Allister skal ned igjen i den dype midtbanerollen.

Joe Gomez fortsetter på venstrebacken, selv om Andy Robertson ble meldt frisk på onsdag. Robertson starter på benken. Ibou Konaté spiller sin første kamp siden 2. mars mot Nottingham Forest. Han hadde et muskelproblem og mistet hjemmekampen mot Manchester City, var med Frankrike i landslagspausen, men sto over mot Brighton etter at han kjente noe før den kampen. Nå er han forhåpentligvis 100 prosent klar for i kveld og resten av sesongen!

Lagoppstillingene

Liverpool: Kelleher, Bradley, Konaté, van Dijk, Gomez, Gravenberch, Mac Allister, Szoboszlai, Salah, Darwin, Diaz

Innbyttere: Adrian, Jones, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Robertson, Clark, Danns, Quansah

Sheffield United: Grbic, Holgate, Ahmedhodzic, Robinson, Bogle, Vini Souza, Arblaster, Hamer, Trusty, McAtee, Brereton Diaz

Innbyttere: Foderingham, McBurnie, Norwood, Osborn, Slimane, Larouci, Curtis, Osula, Brooks

Liverpool - Sheffield United har avspark kl. 20.30, og vises på V Sport PL1 og Viaplay.

Før kampen snakket mange om muligheten til å forbedre målforskjellen. Skremmeskuddet gjør det enklere: bare vinn!

Før kampen snakket mange om muligheten til å forbedre målforskjellen. Skremmeskuddet gjør det enklere: bare vinn!

Kamp 15.jun 2023 11:04
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har du en uke på deg for å få navnet ditt i Klopp-boka. Bestill nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05