Klopp sender ut et sterkt mannskap mot Sparta Praha

Lagoppstillingen er klar.

Det skal et mirakel til for at Liverpool ikke kommer til kvartfinalen i Europa League, etter at de slo Sparta Praha hele 5-1 på bortebane forrige torsdag.

Jürgen Klopp sa på onsdagens pressekonferanse at han ikke hadde noen anelse om hvilket lag han kunne bruke, men at han ville prioritere gode bein, og han har gått for en miks med både unge og rutinerte spillere til kveldens kamp under flomlysene på Anfield.

Det eneste som virket sikkert etter onsdagens pressekonferanse, var at Mohamed Salah skulle spilles i form og var klar til å starte. Det gjør han.

Det var rykter om at Adrian kom til å stå sin første kamp siden juli 2022, men det stemte ikke, og det er Caoimhin Kelleher som står igjen. I forsvaret blir Andy Robertson den mest rutinerte, i en bakre firer der poteten Joe Gomez denne gang skal spille midtstopper sammen med Jarell Quansah. Med det blir både Virgil van Dijk og forhåpentligvis Ibrahima Konaté spart til søndag mot Manchester United.

Av de mer urutinerte ungguttene, er det Bobby Clark som får sjansen fra start i de seks fremre posisjonene. Wataru Endo er en evighetsmaskin, og spiller igjen. Dominik Szoboszlai trenger i likhet med Mohamed Salah minutter etter skade, og starter. Det er kanskje litt mer overraskende at Darwin Nunez gjør det – men spissen er i form og vi krysser fingrene for at den gode perioden bare fortsetter!

Det er gledelig å se at Jayden Danns er frisk igjen fra hodeskaden sin og sitter på benken. Ryan Gravenberch trente på onsdag, men er ikke i troppen. Det er heller ikke Ibrahima Konaté, som ble observert i løpetrening på tirsdag. Han er tatt ut i den franske landslagstroppen i dag.

Lagoppstillingen

Liverpool: Kelleher, Bradley, Gomez, Quansah, Robertson, Szoboszlai, Endo, Clark, Salah, Nunez, Gakpo

Innbyttere: Benk: Adrian, Mrozek, van Dijk, Diaz, Mac Allister, Elliott, Tsimikas, Gordon, McConnell, Danns, Musialowski

Sparta Praha: Vindahl, Vitik, Krejci, Rynes, Preciado, Kairinen, Solbakken, Zeleny, Birmancevic, Kuchta, Laci

Innbyttere: Surovcik, Vorel, Vydra, Panak, Mejdr, Wiesner, Sadilek, Karabec, Sevcik, Haraslin, Tuci, Olatunji

Liverpool - Sparta Praha har avspark kl. 21.00, og vises på TV 3+ og Viaplay.