Starter for første gang i Premier League

Liverpool møter Nottingham Forest på City Ground. Her er dagens lagoppstilling – med Gomez i sekserrollen igjen!

Lørdag, kampdag igjen, og en ny uke der Liverpool spiller først og har mulighet til å legge press på Manchester City og Arsenal som begge spiller senere.

Det begynner å lysne litt (!) på skadefronten for Jürgen Klopp, som denne gang har flere seniorspillere tilgjengelig enn det han har hatt i de siste kampene i ligacupfinalen og FA-cupen mot Southampton. Ungguttene har gjort det strålende til nå for de røde, og flere er i troppen også i dag.

Den unggutten som starter, er Bobby Clark. Dette blir hans første start i Premier League, og hans 11. førstelagskamp totalt.

Den største overraskelsen er kanskje at Joe Gomez igjen ser ut til å starte i den dype midtbanerollen igjen, som han gjorde i midtuken. Da kan ikke Wataru Endo være helt 100 prosent klar. Men det som er helt sikkert, er nok at Jürgen Klopp igjen har planer om å gjøre mange bytter underveis i kampen.

Endo, Dominik Szoboszlai og Darwin Nunez er med i troppen og sitter på benken. Mohamed Salah er ikke klar, som Klopp bekreftet på fredag. Målet er at han skal bli klar mot Manchester City neste søndag.

Ungguttene James McConnell, Lewis Koumas og onsdagens tomålsscorer Jayden Danns er også på benken.

For Nottingham Forest er det gjensyn med to gamle kjenninger. Neco Williams starter på høyrebacken, og Divock Origi starter i angrepet – men det gjør ikke Taiwo Awoniyi... Han sitter på benken.

Lagoppstillingen

Liverpool: Kelleher, Bradley, Konaté, van Dijk, Robertson, Mac Allister, Gomez, Clark, Elliott, Gakpo, Diaz

Innbyttere: Adrian, Endo, Szoboszlai, Nunez, Tsimikas, McConnell, Koumas, Danns, Quansah

Nottingham Forest: Sels, Williams, Omobamidele, Murillo, Toffolo, Yates, Dominguez, Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi, Origi

Innbyttere: Turner, Sangare, Kouyate, Awoniyi, Felipe, Niakhate, Danilo, Ribeiro, Gardner

Nottingham Forest - Liverpool spilles kl. 16.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.