Siste nytt fra motstanderleiren:Ønsker å se et «sint og rasende» Manchester United-lag

Dagens motstandere har ryggen mot veggen i kampen om en Champions League-plass.

Erik ten Hag og Manchester United har mye å revansjere etter at fire poeng har forsvunnet fra dem på overtid i kampene mot Brentford og Chelsea den siste uken.

Det blir kanskje ikke så enkelt, for de røde djevlene er ikke det eneste laget som er ute etter hevn. Jürgen Klopp og co ønsker nok også å slå knallhardt tilbake etter FA-cupexiten for få uker siden.

Det kan dermed bli en kamp med høy temperatur på Old Trafford i ettermiddag, spesielt etter disse kommentarene fra ten Hag:

– Vi må slå tilbake og snu dette raskt. Vi skal være positive og se fremover. Vi må ha energi, men jeg ønsker også å se spillerne sinte, rasende. Du kan hente mye energi fra sinne, og det er slik vi må gjøre det, sa Manchester United-sjefen på fredagens pressekonferanse.

Liverpools erkerivaler har hele 12 poeng opp til Aston Villa på fjerdeplassen, mens Ange Postecoglous Tottenham har en luke på ni poeng. Det betyr veldig enkelt at denne kampen må vinnes av ten Hag og co for at det lille Champions League-håpet skal leve også neste uke.

MÅ VINNE: Liverpool og Manchester United er inne i en helt avgjørende fase i ligasesongen.

MÅ VINNE: Liverpool og Manchester United er inne i en helt avgjørende fase i ligasesongen.

– Vi må trå til og ta bedre beslutninger (enn i de forrige kampene). Vi kan spille på et veldig høyt nivå. Vi kan konkurrere med de beste og slå de beste i Premier League. Når du gjør det, kan du også gjøre det ute i Europa. Vi må bare lære oss hvordan vi skal vinne disse storkampene, fortsatte nederlenderen.

Skadetrøbbel

I likhet med Liverpool, mangler også Manchester United flere sentrale brikker før dagens kamp. Verst står det til på midtstopperplass, hvor Harry Maguire og 19 år gamle Willy Kambwala er de eneste sikre alternativene.

Victor Lindelöf og Lisandro Martinez ble skadet forrige helg, mens Raphael Varane og Jonny Evans måtte kaste inn håndkle mot Chelsea på torsdag. De to sistnevnte kan rekke kampen, men det virker ikke spesielt sannsynlig akkurat nå.

I tillegg er også begge venstrebackene, Tyrell Malacia og Luke Shaw, ute med langtidsskader. Aaron Wan-Bissaka forventes å starte på venstrebacken, med Diogo Dalot ute til høyre.

Anthony Martial blir heller ikke klar. Casemiro og reservekeeper Altay Bayindir er usikker til kampen.

Manchester United - Liverpool sparkes i gang kl. 16.30 og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

Ingen klubber i topp 5-ligaene har flere skudd imot i 2024

Ingen klubber i topp 5-ligaene har flere skudd imot i 2024

Alexis Mac Allister leverte et nytt fantastisk langskudd på torsdag. På Old Trafford bør sjansen dukke opp igjen.

Innsikt 07.apr 11:05
Erik ten Hag lever på lånt tid i Manchester United – eller?

Erik ten Hag lever på lånt tid i Manchester United – eller?

Liverpool kjemper om ligagull og neste stopp er Old Trafford. Der er det mye aktivitet i kulissene.

Innsikt 06.apr 19:02