Ber supporterne om å vise klasse

Klubbene tar grep for å forhindre at det synges om tragedier igjen på søndag.

I mars hadde Liverpool FC Foundation og Manchester United Foundation en workshop på skoler, for å gi en forståelse og forhåpentligvis få slutt på sanger om tragedier i disse kampene.

Det er en sak som har fått mye fokus igjen etter at lagene møttes i FA-cupen i forrige måned.

– Jeg mener det er superviktig. Det er ulike aspekter. Et aspekt er at jeg ikke hører det når jeg står på sidelinjen. Jeg hørte etter kampen at det skjedde, og det er åpenbart ikke bra. Jeg mener generelt at det er til hjelp at vi utdanner barna i slike ting, som respekt, forståelse, svarte Jürgen Klopp da han snakket med pressen før søndagens kamp mot Manchester United.

– Jeg ser det bare på denne måten: To av de største fotballklubbene i verden, så la oss bare vise litt klasse. Ikke gjør det, ikke syng dette, bare vis klasse og la oss kjempe på banen og spille fotball. Bare vis klasse, det vil være mitt ønske for oss alle.

Ten Hag med samme beskjed

I kampprogrammet for søndagens kamp har Manchester United-manager Erik Ten Hag samme beskjed.

«Det er en del av mitt ansvar å minne alle supportere som er heldige nok til å være på dagens kamp at den må nytes på riktig måte. Det må ikke brukes som en unnskyldning til å hetse rivaliserende supportere om Hillsborough, Heysel eller noen andre historiske tragedier», skriver Ten Hag.

«Dette er et av de skikkelige store rivaleriene i sportsverden, for så mange av de riktige grunnene, så det er vårt ansvar at det forblir på den måten», skriver nederlenderen.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 16.30, og vises på V Sport PL og Viaplay

– Vi er klare for å være med i denne tittelkampen

Klopp snakket før United-kampen– Vi er klare for å være med i denne tittelkampen

Her er det manageren hadde på hjertet før søndagens bortekamp mot Manchester United.

Amorim ville ikke gi de samme garantiene som Alonso ga

Amorim ville ikke gi de samme garantiene som Alonso ga

Ruben Amorim fikk nye spørsmål om fremtiden sin.