The Athletic: Slot tar med seg assistenten og prestasjonssjefen

Feyenoord-sjefen er ikke den eneste som ser ut til å bytte ut Feyenoord med Liverpool.

Fredag kveld kom den gode nyheten om at Liverpool og Feyenoord hadde blitt enige om en muntlig avtale for Arne Slot. The Times-journalist Paul Joyce var først ute med nyheten, før Adam Crafton i The Athletic meldte det samme få minutter senere.

Nå kommer Crafton med enda flere opplysninger om Slots forventede overgang til engelsk fotball.

«Feyenoords assistenttrener Sipke Hulshoff og prestasjonssjef Ruben Peeters ser ut til å bli med Slot til Liverpool», skriver han.

Ukjente navn

Hulshoff startet sin karrire som ungdomstrener for klubber som Cambuur, Groningen, RB Ghana og Al-Arabi, før flyttet seg opp til assistenttrener i Volendam i 2019. Der ble han værende i to år før han tok over Feyenoords U21-lag. Et år senere tok han over assistenttrenerjobben ved siden av Slot.

I tillegg til dette er Hulshoff også aktiv på det nederlandske landslaget. Den 1. januar 2023 ble han nemlig utnevnt til Ronald Koemans assistenttrener, så dette er nok en type Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch og Cody Gakpo kjenner godt. Planen er at han også skal være med til EM i Tyskland, men det spørs om det kanskje endrer seg nå.

Peeters er en mye yngre og ferskere trener. Belgieren er bare 31 år gammel, noe som er ganske ungt for en prestasjonssjef. Hans karriere startet som fysisk trener på Genks ungdomslag, før han over tid ble flyttet opp til U19-, U21- og til slutt førstelaget.

Der ble han værende i fire år, fra 2017 til 2021, før han tok turen videre til Feyenoord. Han ankom altså den samme sommeren som Slot. Den jobben har han snart hatt i tre år.

Paul Joyce: Liverpool og Feyenoord har kommet til enighet

Paul Joyce: Liverpool og Feyenoord har kommet til enighet

Det tok tre dager å forhandle frem en avtale, men nå tyder mye på at det til slutt har gått i orden.

Nyheter 26.apr 21:48
– Dersom Arne Slot er løsningen, høres det bra ut!

Jürgen Klopp:– Dersom Arne Slot er løsningen, høres det bra ut!

Det ser ut til at Arne Slot blir Liverpools nye manager. Nå har Jürgen Klopp uttalt seg.

Nyheter 26.apr 13:45