Paul Joyce: Liverpool og Feyenoord har kommet til enighet

Det tok tre dager å forhandle frem en avtale, men nå tyder mye på at det til slutt har gått i orden.

I løpet av fredagen har det blitt mer og mer åpenbart at Liverpool og Feyenoord snart ville bli enige om en kompensasjon for å bringe Arne Slot til Anfield.

I 21:45-tiden melder Paul Joyce i The Times om et gjennombrudd i forhandlingene.

Den troverdige journalisten skriver at Liverpool og Feyenoord nå har en muntlig enighet om en kompensasjonspakke for Arne Slot. Prisen skal ligge på ni millioner euro pluss to millioner i klausuler (£7,70 millioner + £1,7 millioner).

Oppdatert fredag 23.30: Daily Mail-journalist Lewis Steele har kommet med interessante detaljer om hvordan Slot-nyheten ble mottatt i Liverpool-garderoben:

«Et par kilder nær garderoben sier at Liverpool-laget er veldig fornøyd med den kommende ansettelsen, selv om fokuset fortsatt ligger på å avslutte Jürgen Klopp-epoken på best mulig måte. Virgil van Dijk vil nok komme med et par kommentarer om dette etter lørdagens kamp», skriver ham på Twitter/X.

Melder det samme

The Athletic-journalist Adam Crafton og Rotterdam-avisen Algemeen Dagblad kommer med lignende nyheter, så alt tyder på at nederlenderen vil bli Liverpools nye sjef fra 2024/25-sesongen.

«Liverpool og Feyenoord har kommet frem til en muntlig avtale fredag kveld. Ingenting ser ut til å stå i veien for suksesstrenerens overgang til Anfield. Avtalen vil bli ferdigstilt raskt, ifølge kilder i Rotterdam», skriver AD.

Daily Mail, BBC, Liverpool Echo, Fabrizio Romano og flere andre engelske aviser melder om det samme.

– En manager som har fått til veldig mye på et lite budsjett. Han tikker mange bokser

Dette er Arne Slot– En manager som har fått til veldig mye på et lite budsjett. Han tikker mange bokser

Manageren Liverpool linkes til har en veldig stor stjerne i Nederland, hvor han har oppnådd store ting på lite budsjett så langt i sin managerkarriere.

Innsikt 23.apr 17:33
Filosofien er nærmest identisk til Jürgen Klopps gegenpress

Filosofien er nærmest identisk til Jürgen Klopps gegenpress

Det begynner å bli mer og mer klart hvorfor Michael Edwards ønsker Feyenoord-sjef Arne Slot på Anfield.

Innsikt 26.apr 17:11