– Usannsynlig at Liverpool henter noen i januar

Den veldig pålitelige journalisten Paul Joyce har sagt at han ser det som lite sannsynlig at Liverpool henter noen i januar.

Det har vært mye rykter den siste tiden om at Liverpool er ute etter forsterkninger i januar for å styrke tittel sjansene. Spesielt defensive forsterkninger har vært mye linket til klubben, etter langtidsskader på Joel Matip og Kostas Tsimikas, samt at Andy Robertson fortsatt er ute med sin skulderskade.

Men skal vi tro den pålitelige Liverpool-journalisten Paul Joyce er det lite sannsynlig at Liverpool henter noen forsterkninger i januar.

«Slik det ser ut nå, er det lite sannsynlig at Liverpool vil signere noen i løpet av januar. Unggutten Owen Beck har blitt hentet tilbake fra et utlån hos Dundee for å tilby alternativer på venstrebacken etter skadene til Andrew Robertson og Kostas Tsimikas. På lengre sikt kreves det en midtstopper.»

Joyce rapporterer altså at Liverpool ikke vil hente inn en venstreback forsterkning, men heller vil sette sin lit til unge Owen Beck frem til Robertson er tilbake.

Det har også kommet rapporter om at Beck er ønsket av begge Skottlands største klubber, Celtic og Rangers, etter hans gode høstsesong i Dundee.

HENTET HJEM: Owen Beck har blitt hentet tilbake til Liverpool, og kanskje er han tiltenkt en rolle på førstelaget

HENTET HJEM: Owen Beck har blitt hentet tilbake til Liverpool, og kanskje er han tiltenkt en rolle på førstelaget

Flere lånespillere hentet hjem

Siden overgangsvinduet åpnet, har Liverpool allerede gjort flere grep rundt klubbens utlånte spillere. Nevnte Owen Beck ble hentet hjem, men også Rhys Williams, Nathaniel Phillips og Fabio Carvalho har returnert til klubben.

Williams slet veldig med spilletiden på sitt utlån til Aberdeen i Skottland og det er ventet at han drar ut på et nytt lån i løpet av januar. Nat Phillips har også slit på sitt låneopphold i Skottland for Celtic, så nå er duoen fra den usannsynlige stopperduoen fra 2020/21-sesongen begge tilbake i Liverpool.

Ifølge David Lynch vurderer klubben å beholde Phillips for å ha dekning på stopperplass etter skaden til Matip.

Fabio Carvalho ble også hentet hjem etter et vanskelig låneopphold i RB Leipzig. Det mest sannsynlige for den unge portugiseren er et nytt lån, og gamleklubben Fulham er en het kandidat.

FIFA-regler blokkerer Carvalho fra å spille for Liverpool

FIFA-regler blokkerer Carvalho fra å spille for Liverpool

Fabio Carvalho er tilbake i Liverpool etter et mislykket låneopphold i RB Leipzig, men 21-åringen kommer neppe til å spille for klubbens førstelag denne sesongen.

Vurderer å beholde 26-åringen ut sesongen

Vurderer å beholde 26-åringen ut sesongen

Nathaniel Phillips er tilbake i Liverpool etter en vanskelig høstsesong i Celtic.