– Vi kan ikke begynne å se på hvordan de andre lagene presterer

Harvey Elliott fikset straffesparket som sikret poeng, men 21-åringen var slett ikke fornøyd da han forlot gressmatten.

Et par minutter etter at Kobbie Mainoo hadde sendt Manchester United i ledelsen mot spillets gang, var det duket for å få Harvey Elliott på banen. 21-åringen leverte flere offensive bidrag og til slutt avsluttet han en god prestasjon med å skaffe straffespark til Mohamed Salah.

Selv om stortalentet isolert sett hadde en god kamp, var han alt annet enn fornøyd da etter kampslutt på Old Trafford.

– Jeg er på laget for å gjøre akkurat det, og for meg betyr det ingenting hvis vi ikke vinner. Jeg må bare fortsette å utnytte sjansene jeg får og gi alt for drakten. Men hvis det ikke blir tre poeng, betyr ikke en slik prestajon noe for meg personlig, sa han til liverpoolfc.com.

I løpet av søndagens kamp skapte de røde sjanse på sjanse. Det stod også 1-0 til pause, men mulighene til flere var absolutt tilstede. Elliott forklarer hva som gikk galt:

– Det var enten den siste pasningen eller avslutningen. Det var rett og slett ikke vår dag, men slik er fotballen. Men kampen og viljen til å fortsette å gi alt til det siste sekunder var fantastisk. 

ØYEBLIKKET: Harvey Elliott klarte å overliste Aaron Wan-Bissaka inne i Manchester United-feltet.

ØYEBLIKKET: Harvey Elliott klarte å overliste Aaron Wan-Bissaka inne i Manchester United-feltet.

Tittelkampen

Med bare ett poeng for Liverpool, og seiere til både Arsenal og Manchester City, går de røde ut av helgen på andreplass med svakere målforskjell enn førstnevnte. 21-åringen er ikke så interessert i å følge med på hvordan det går med de to tittelrivalene.

– Nå må vi være egoistiske og tenke på oss selv. Vi kan ikke begynne å se på hvordan de andre lagene presterer. Egoisme og tre poengere, det er det vi trenger. Vi er fortsatt i en god posisjon, samtidig som vi har utrolige supportere som støtter oss i hver kamp. Det vil de gjøre hele veien til sesongslutt.

Med Trent Alexander-Arnold, Alisson, Diogo Jota og Stefan Bajcetic forhåpentligvis tilbake til trening til uken igjen, vil Elliott og co få viktigere lagkamerater tilbake i en avgjørende periode av sesongen.

– Vi har utvilsomt laget til å klare det (å ta gullet), så hvem sier at vi ikke kan? Vi må bare fortsette og ta det kamp for kamp. Vi må også sørge for at vi er godt restituerte og mentalt klare. Det blir en tøff avslutning, men vi skal gi alt, avsluttet midtbanespilleren.

Liverpool skapte flere sjanser enn i 7-0-seieren forrige sesong, men enormt sløseri førte til to tapte poeng

Kampkommentar Manchester United-Liverpool:Liverpool skapte flere sjanser enn i 7-0-seieren forrige sesong, men enormt sløseri førte til to tapte poeng

Klopps menn var ikke kliniske nok foran mål på Old Trafford. Her er vår kommentar etter kampen.

Kommentar 07.apr 19:10
Unggutten blir den store syndebukken, men dette burde Liverpool avgjort før pause

Spillerbørs etter Manchester United - Liverpool:Unggutten blir den store syndebukken, men dette burde Liverpool avgjort før pause

Jarell Quansah må ta med seg lærdom fra denne kampen, og glemme resten. Dette er vår spillerbørs.

Kommentar 07.apr 18:28