– Vi må slå tilbake mot Palace

Alexis Mac Allister har et litt annet forhold til Crystal Palace enn de andre i Liverpool-stallen.

Nå må torsdagens marerittkamp mot Atalanta glemmes, og det kan best gjøres med at Liverpool slår Crystal Palace på Anfield og henger med i gullkampen i Premier League.

– Vi er de samme spillerne, det samme laget, den samme klubben med de samme supporterne, sier Alexis Mac Allister i et intervju med Liverpoolfc.com

– Det var ikke mye å si, og jeg tror alle følte det samme. Det føltes ikke bra underveis i kampen, og det føltes ikke bra etterpå. Så enkelt er det. Vi kunne ikke få til det vi ønsket. Vi må gi dem ros også, for de spilte en veldig god kamp, sier han videre.

Forhåpentligvis vil laget gjøre slik som Jürgen Klopp har sagt etter tapet mot italienerne. Ta det som en smell de trengte, og bruke den i innspurten.

– Tøft mot Palace

For Mac Allister er kampen mot Crystal Palace litt mer spesiell. Hans tidligere klubb Brighton og Crystal Palace har et ganske merkelig rivaleri og hatfohold, som går tilbake til 70-tallet fra da de to lags managere Alan Mullery og Terry Venables mislikte hverandre.

Det er en kamp som har blitt kalt «the M23 derby», som viser til motorveien mellom Sussex og sør-London. Det er ca sju mil mellom de to klubbene som misliker hverandre.

– Men nå handler det om hvordan vi reagerer. Vi har en viktig kamp mot Crystal Palace, og vi vil forsøke å vinne den. Vi vet hvor gode de er. Jeg har spilt for Brighton, og Crystal Palace mot Brighton er definitivt en stor kamp, så jeg vet hvor tøft det kan være, sier Mac Allister.

– De har en ny og god manager, og gjør det bra, så det vil definitivt bli utfordrende. Dersom vi har en god dag er det en kamp vi kan vinne.

Liverpool - Crystal Palace spilles kl. 15.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– Han er en «normal one», akkurat som Klopp

– Han er en «normal one», akkurat som Klopp

Crystal Palace-manageren har Jürgen Klopp som sin store inspirasjonskilde.

Innsikt 14.apr 09:09
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har vi kun to kamper igjen. Bestill boka nå og bli med i feiringen av en legendarisk manager

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05