– Vi vet at han er best som «åtter». Det var en spiller jeg desperat ønsket meg

Alexis Mac Allister har fått mye ros etter søndagens glimrende kamp mot gamleklubben.

Vi har sett mange sider med Alexis Mac Allister sitt spill denne sesongen. I starten av sesongen spilte han i den dype midtbanerollen, men jo varmere Wataru Endo har blitt i trøya, jo mer har vi sett av argentinerens offensive kvaliteter.

– Alle vet at hans beste posisjon er som «åtter», men han kan likevel spille i «sekserrollen». Jeg er veldig fornøyd. Vi hadde samtaler før vi kjøpte ham, og etter de samtalene var jeg veldig glad for at han er en så fantastisk gutt, sa Jürgen Klopp på onsdagens pressekonferanse.

– Det er noe du først ser når han kommer hit. Han er et midtpunkt i gruppen, og er åpenbart den beste i engelsk av våre spansktalende spillere. Det er også veldig flott. De sitter sammen på samme bord, sier han.

Mot Sheffield United på torsdag kan det igjen være klart for Mac Allister i den dyptliggende midtbanerollen, etter at det ble kjent at Endo fikk en smell i kampen mot Brighton.

– Takk Gud for at vi fikk ham

25-åringen har vært et skikkelig røverkjøp for Liverpool, som kun betalte 35 millioner pund for å ham fra Brighton.

– Vi satte ingen grenser for ham, og ingen ønsker å begrense ham. Jeg visste at dette var en spiller jeg desperat ønsket meg, og takk Gud for at vi fikk ham, sier Klopp.

– Alt han har lært i Brighton er åpenbart til veldig stor hjelp, men så kommer han til et nytt miljø, og spiller i en litt annen rolle. Måten han tilpasser seg slikt vet du aldri på forhånd. Ikke når det kommer til fotballen, men som karakter.

– Det var mange diskusjoner der vi snakket om han kunne spille som nummer seks, og slike ting. Det høres ut som at var fem år siden, men det er bare noen måneder siden folk snakket om disse tingene og jeg fikk spørsmålene ganske ofte.

Liverpool - Sheffield United spilles torsdag kl. 20.30, og vises på V Sport PL1 og Viaplay.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har du en uke på deg for å få navnet ditt i Klopp-boka. Bestill nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Kom med sitt hittil største hint om at han vil bli – også etter Klopp

Kom med sitt hittil største hint om at han vil bli – også etter Klopp

Virgil van Dijk gruer seg til den dagen han må si farvel til manageren.