– Neste gang må vi prøve å ta ledelsen i stedet for å slippe inn først

Alexis Mac Allister skryter av lagets mentalitet etter seieren over Brighton.

Alexis Mac Allister ble kåret til bestemann på vår spillerbørs etter kampen mot hans tidligere arbeidsgiver Brighton. Argentineren var overalt både offensivt og defensivt og var på pletten med en målgivende pasning på vinnermålet til Mohamed Salah. 

– Han har bedt meg servere noen pasninger gjennom uken. Vi fant hverandre noen ganger før pause og jeg spilte han gjennom. I andre omgang scoret han og viste hva han er lagd av, for han viste sin kvalitet etter å ha bommet på et par sjanser før pause, sier Mac Allister etter kampen, som endte med 2-1 til Liverpool. 

Midtbanestjernen skryter av hele lagets mentalitet etter nok en snuoperasjon - den syvende kampen denne sesongen Liverpool har vunnet etter å ha havnet under. 

– Jeg vil jo helst ikke at vi skal slippe inn så tidlig. Men mentaliteten til guttene er fantastisk, og det er det man trenger når man ligger under. Men neste gang må vi prøve å ta ledelsen i stedet for å slippe inn først. 

Vanskelig lag å møte

Liverpool dominerte mot Brighton og Klopp kunne innkassere sin første seier mot Roberto De Zerbis menn. Mac Allister vet alt om hvor vanskelig det kan være å slå Brighton. 

– Vi spilte mot et utrolig lag. Jeg kjenner dem godt og vet hva de er kapable til. Det var en vanskelig kamp, men vi vant til slutt, og er veldig fornøyd. 

De røde er nå på tabelltopp før kampen mellom Manchester City og Arsenal. 

– Hvis jeg rekker hjem skal jeg selvfølgelig se den. Jeg liker å se på fotball, og dette er en storkamp. Jeg skal nyte kampen. Resultatet er ikke så viktig.

Mac Allister vant fem dueller, gjorde fem brytninger og traff på 92 prosent av sine pasninger på Anfield søndag. Han skapte i tillegg fem sjanser - og fikk assist på den viktigste.

Mot gamleklubben viste han nok en gang hvilket røverkjøp Liverpool gjorde i fjor sommer

Spillerbørs og folkebørs: Mot gamleklubben viste han nok en gang hvilket røverkjøp Liverpool gjorde i fjor sommer

Alexis Mac Allister leverte en midtbaneprestasjon som var en verdensmester verdig da Liverpool senket hans tidligere klubb Brighton.

Kommentar 31.mar 17:02
Aldri har en Liverpool-spiller avsluttet mer i Premier League, men i Salahs påskeegg var det kun ett (viktig) mål

Kampkommentar Liverpool - Brighton: Aldri har en Liverpool-spiller avsluttet mer i Premier League, men i Salahs påskeegg var det kun ett (viktig) mål

31-åringen jaktet scoring på Darwin Nunez-vis og fikk sitt første siden 17. februar, noe som lover godt for fortsettelsen.

Kommentar 31.mar 17:45