– Jeg måtte bare få ballen i boksen, så gjorde Darwin resten

Alexis Mac Allister reflekterer etter Liverpools viktige 1-0-seier på City Ground.

Da de tillagte åtte minuttene av ordinær tid var ute, fikk Alexis Mac Allister ballen på utsiden av 16-meteren. Han vendte opp, og løftet ballen inn i boksen med venstrefoten. Der hoppet Darwin Nunez høyest, knuste Neco Williams i hodeduellen, og headet inn kampens eneste mål.

– Det ble en spesiell dag for oss. Det å vinne på den måten er ikke lett, og vi kom til en vanskelig bortebane. I det siste øyeblikket visste jeg at vi var inne i det siste spilleminuttet, så jeg måtte bare få ballen inn i boksen. Så gjorde Darwin resten, som alltid. Han er en viktig spiller for oss, han er tilbake, og vi er veldig glade, sier Mac Allister til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Det var en veldig vanskelig kamp. I førsteomgangen måtte vi løpe i bakrom, men gjorde det ikke. I andreomgangen gjorde vi det litt mer. Vi vet at det ikke finnes enkle kamper i Premier League, og dette er et tøft sted å komme, det kan du se med atmosfæren. Så vi er veldig fornøyde siden det er tre poeng, og nå kan vi gå videre og tenke på torsdag.

City neste helg

Argentineren mener at det er helt avgjørende at spillere som Virgil van Dijk holder motet oppe, selv i dager der det ikke fungerer og flyter slik som laget skulle ønske.

– Alle kan se at vi alltid er positive. Du kan se Virgil og lederne våre som holder laget positivt. Det er viktig for å holde det gående helt til slutt. Vi er et veldig godt lag, med en veldig god spillergruppe med hyggelige spillere på og utenfor banen. Det er veldig viktig at vi alltid er positive.

Om én uke kommer Manchester City til Anfield. Mac Allister fikk spørsmål om lørdagens resultat kan få noen innvirkning på den kampen.

– Jeg tror ikke resultatet betyr så mye, det er bare én kamp: Vi vet at de er et veldig godt lag og de er nummer to på tabellen, men Arsenal er der og der er mange lag i toppen. Det vil bli en tøff kamp, det er helt sikkert, og vi skal gjøre vårt beste for å vinne den.

Har allerede like mange seire som hele forrige sesong

Har allerede like mange seire som hele forrige sesong

Kun to Klopp-lag har hatt flere poeng etter 27 serierunder enn dette Liverpool-laget. Det trengs kun fire poeng for å passere fjorårsseseongen.

Innsikt Søn. 03.03. 13:00
«Snart vil hele fotballverden bli nødt å lære seg hvordan navnet hans uttales»

Dette skriver avisene«Snart vil hele fotballverden bli nødt å lære seg hvordan navnet hans uttales»

Det er tre navn det stort sett handler om dagen etter Liverpools 1-0-seier på City Ground. Det er Darwin Nunez, Paul Tierney og Caoimhin Kelleher.

Innsikt Søn. 03.03. 10:42