Klar for sin første Liverpool-finale:– Jeg har aldri kjent på en lignende følelse for en klubb

Alexis Mac Allister er klar for å skyte Liverpool til cupgull i sin første finale i rød drakt.

Alexis Mac Allister har blitt en publikumsfavoritt på rekordtid, og det er enkelt å forstå hvorfor. 25-åringen har på sin korte Liverpool-karriere endret posisjon, gitt alt i hver kamp og blitt en av de rødes viktigste spillere.

Å treffe blink på overgangsmarkedet er aldri en enkel oppgave, men Jürgen Klopp og resten av gjengen fant gull i argentineren. I forkant av dagens ligacupkamp snakker Mac Allister om hva Liverpool Football Club betyr for ham.

– Det er sprøtt, men jeg har aldri kjent på en lignende følelse for en klubb. Det har vært en spesiell forbindelse siden dag én. I mine andre klubber har tok det de å tilpasse seg situasjonen, men her har alle hjulpet meg helt siden starten, sier han til liverpoolfc.com.

Det ser også ut til at midtbanespilleren trives veldig godt ute på gressmatten. Nå ser han frem til fremtiden i klubben og sin første Liverpool-finale.

– Jeg føler virkelig en ekte forbindelse med supporterne og klubben, og jeg trives veldig godt. Det er også en av de største klubbene i verden, så forhåpentligvis skal jeg tilbringe mange år her.

INSTRUMENTAL: Alexis Mac Allister leverte den målgivende pasninger på 1-1 og 2-1 mot Luton i midtuken.

INSTRUMENTAL: Alexis Mac Allister leverte den målgivende pasninger på 1-1 og 2-1 mot Luton i midtuken.

Fikk øynene opp etter VM-triumfen

Et drøyt halvår før Liverpool-overgangen ble bekreftet fikk Mac Allister kjenne på den store pokalen av dem alle da Argentina vant VM. Søndag ettermiddag er han klar for å holde sitt første trofé med de røde.

– Jeg vil definitivt ha flere, for det er slik jeg er. VM hjalp meg med å innse at jeg virkelig ønsker å vinne trofeer, og dette er en stor mulighet. Det var dette jeg ønsket meg da jeg signerte for klubben. Det blir også min første finale, så det vil bli veldig spesielt for meg, sier argentineren.

Etter to Premier League-kamper på en uke (mot Brentford og Luton), har ikke Liverpool-troppen fått tenke for mye på den kommende finalen. Det er ikke et stort problem, ifølge «Macca».

– Det har vært mange kamper den siste tiden, og Luton (onsdag kveld) var en veldig viktig en, men nå kan vi tenke på det og så må vi forberede oss godt, avslutter han.

Med store skadeproblemer inn mot finalen vil Mac Allister bli viktigere enn noen gang når lagene entrer banen i ettermiddag. Vi krysser fingrene for at det til slutt ender med edelt metall for 25-åringen.

Ligacupfinalen mellom Liverpool og Chelsea sparkes i gang 16.00 og sendes direkte på TV3+ og Viaplay.

To managere seiler opp som alternativer dersom Alonso takker nei til Liverpool-jobben

To managere seiler opp som alternativer dersom Alonso takker nei til Liverpool-jobben

Spanjolen er ønsket på Merseyside, men han kan velge å bli i Leverkusen eller reise videre til Bayern München.

Dette er spillerne som kan bli med mot Chelsea

Skadeoppdatering før ligacupfinalen:Dette er spillerne som kan bli med mot Chelsea

Liverpool hadde elleve førstelagsspillere ute Luton i midtuken.