Spillerbørs og folkebørs: Mot gamleklubben viste han nok en gang hvilket røverkjøp Liverpool gjorde i fjor sommer

Alexis Mac Allister leverte en midtbaneprestasjon som var en verdensmester verdig da Liverpool senket hans tidligere klubb Brighton.

Caoimhin Kelleher7

Umulig å gjøre noe med drømmetreffet til Welbeck. Ellers trenger han ikke gjøre så mye før etter 80 minutter når han gjør en god redning. Trygg med ballen.

Conor Bradley7

Fine pasninger gjennom til Nunez og Salah. Sliter med Adingra i starten, men får mer kontroll etter hvert på den hurtige kantspilleren. Kjemper for hver eneste ball.

Jarell Quansah8

Tar ansvar med ballen når han prøver å skape overtall. Settes under press når Brighton kontrer, men viser at han også er en hurtig midtstopper. Sterk prestasjon.

Virgil van Dijk7

Noe passiv på Brightons ledermål. Som alle andre blir han frustrert utover i omgangen. Visper i gang det høye presset når han er på hugget. Pådrar seg et gult kort i andre omgang.

Joe Gomez6

Lite involvert med ball, pakkes godt inn av Brighton. God kontroll på Lamptey. Får gult kort når han stopper en kontring. Et par sløve innlegg mot slutten når Liverpool burde beholde beholde ballen.

Dominik Szoboszlai7

Begynner noe slurvete og slapt. Spiller seg opp, fin forsering når hans etter opp Nunez til en fin sjanse etter 63 minutter. Veldig god i presset, og jobber som en helt.

Wataru Endo8

Kommer dypt og henter ballen, setter i gang angrep. Gjør smarte valg. Vinner viktige dueller både i lufta og langs bakken. Og går aldri tom.

Alexis Mac Allister9

En midtbaneprestasjon som kan henges opp på veggen. Argentineren er overalt mot gamleklubben. Gjenvinner ballen, presser som en maskin og prikker nydelige gjennomspill. Så kommer også en målgivende pasning som er oppe blant de beste denne sesongen. 35 millioner pund for denne verdensmesteren er et av tidenes røverkjøp.

Mohamed Salah7

På det niende skal det skje! Åtte avslutninger som kunne vitne om en dårlig dag på jobben, men selvfølgelig finner han veien til mål på nummer ni. Kunne hatt seks mål og burde punktert kampen, men blir matchvinner. Fire gode muligheter og syv avslutninger før pause, men helt ute av det foran mål. Mulig snytt for straffe tidlig i andre omgang, men Coote var håpløs i dag. Involvert i det meste.

Darwin Nunez6

Blir litt frustrert og kommer ikke inn i det før hvilen, selv om han er nære en scoring fra liggende posisjon. Bedre når det åpner seg litt rom. Plager stopperne til Brighton gjennom hele kampen. Takker for seg etter 82 minutter.

Luis Diaz8

På pletten og setter inn den ekstremt viktige utlikngen for Liverpool. Jobber utrettelig og gir ikke bortelaget fred i et eneste sekund. Centimetere unna 3-1.

Harvey Elliott

Kommer inn for Nunez etter 82 minutter. Får boltre seg i kontringsrom og kommer til et par avslutninger.