– Han er bare en utrolig fotballspiller

Conor Bradley har aldri sett noen holde bedre på ballen enn Alexis Mac Allister.

Det har handlet mye om Alexis Mac Allister etter at midtbanespilleren spilte en kjempekamp mot sine gamle lagkamerater i Brighton på søndag.

Argentineren var involvert i mye offensivt, og spiller nå i en litt annen rolle enn han gjorde tidlig i sesongen da han spilte som «sekser».

En som lot seg imponere er Conor Bradley.

– Han er bare en utrolig fotballspiller. Jeg har aldri sett noen holde på ballen så bra. Han er så rolig og kontrollert med ballen, sier Bradley til LFCTV.

– Han er bare en fantastisk fotballspiller, og det er en glede å spille med ham. Jeg kan ikke rose ham nok for å være ærlig.

– Utrolige uker

Bradley debuterte for Liverpool i september 2021, men spilte ikke i en ligakamp før 10. januar i år. Brighton-kampen var bare hans sjuende Premier League-kamp.

– Det var en veldig tøff kamp. Vi var åpenbart skuffet over å komme under 1-0 så tidlig, men jeg synes reaksjonen vi viste var veldig bra, og vi skapte så mange sjanser. Vi kunne ha scoret flere på en annen dag, og er så glad for denne seieren, sier han.

– Det var den perfekte respons på baklengsmålet, dersom du skal slippe inn tidlig, så er det ikke for ille, siden du har så god tid til å svare. Det gjorde vi på en strålende måte, og vi skapte veldig gode sjanser. En annen dag scorer vi flere, men vi er fornøyde med resultatet.

– Dette har vært noen syke måneder, og den siste uken har vært veldig bra. Min første scoring for landslaget var spesielt, og så å komme tilbake hit til Liverpool og ta de tre poengene. Jeg er bare glad, og ønsker å holde det gående nå. Kampene kommer tett, så vi må bare forberede oss, holde fokuset, og forhåpentligvis fortsette med å vinne.

Røverkjøpet storspilte på midtbanen

Folkebørsen etter Brighton-kampenRøverkjøpet storspilte på midtbanen

Leserne var veldig fornøyd med det de så mot Brighton.

Nyheter Man. 01.04. 19:09
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaHusker du alle de gode øyeblikkene han har gitt oss? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05