– Trent er en utrolig spiller som kan brukes nesten overalt

Conor Bradley ser flere muligheter for at han kan være i samme lagoppstilling som Trent Alexander-Arnold.

Conor Bradley har gjort savnet av Trent Alexander-Arnold på høyrebacken så lite som mulig, men snart kommer visekapteinen tilbake. Da blir spørsmålet om de to blir rene konkurrenter om backplassen - eller om begge to kan starte samtidig i hver sin posisjon. 

Bradley tror det siste kan være mulig. 

– Ja, det tror jeg. Trent er en utrolig spiller som kan brukes nesten overalt, sier han i et intervju med Liverpool Echo. 

Som vi har sett på England og tidvis for Liverpool har Alexander-Arnold blitt benyttet på midtbanen det siste året, og der har han levert varene. Kanskje er det der fremtiden ligger, med Bradley som fast høyreback - eller med sistnevnte høyere i banen og Trent der han alltid har levert så godt. 

I landslagspausen bemerket Bradley seg da han som kantspiller senket Skottland på Hampden Park med en vakker scoring. 

– Jeg har vist at jeg også kan spille i flere posisjoner, og det er en fordel. Det handler om hva manageren mener er best for laget, men det er fint å vise at man kan spille i flere ulike posisjoner. Jeg var kantspiller gjennom ungdomsårene, og jeg likte å spille der for Nord-Irland også her forleden, sier Bradley. 

I den nyeste episoden av Pausepraten diskuterer vi hvordan Bradley og Alexander-Arnold kan spille sammen: 

På U18-laget ble han flyttet ned som back, men det er de offensive kvalitetene han oftet viser frem. Så langt har det blitt én scoring og seks målgivende pasninger for Liverpool denne sesongen. 

– Når du spiller for Liverpool er du mer eller mindre en kantspiller når du er back. Du får ballen mye og er med på de fleste angrepene, sier han. 

Eventyrlig periode

Stort sett hele høsten ble ødelagt av en langtidsskade som Bradley pådro seg i fjor sommer, men på nyåret har 20-åringen hatt en eventyrlig periode for de røde. Mot Chelsea i januar scoret han sitt første mål for klubben - og det var der han virkelig fikk troen på at han kune levere på dette nivået. 

– Det var der jeg skjønte at jeg kunne lykkes. Jeg må bare levere stabilt og forsøke å levere sånne kamper så ofte som mulig. Det var et stort øyeblikk for meg å skjønne at jeg har muligheten til å få det til. 

– Flere av vennene mine var på kampen, og vi dro hjem til leiligheten min etterpå. Da husker jeg at jeg sa «hva var det som skjedde nå». Det var utrolig, og jeg klarte egentlig ikke å ta innover meg det som skjedde. 

Bradley er nå oppe i 23 kamper i alle turneringer for Liverpool. Totalt har han åtte målpoeng. 

Vunnet trofeer

Han har også plukket med seg tre trofeer - cupdobbelen i 2022 og ligacupen i år, der han startet kampen. Han vant også et trofé på Wembley i fjor da han var med på å løfte EFL Trophy med Bolton, der han herjet på utlån. 

– Det som har skjedd det siste året har vært over all forventning. Det har vært oppturer og nedturer, blant annet langtidsskaden som jeg måtte komme tilbake fra. Men etter det fikk jeg muligheten til å spille, og da har det bare gått én vei til nå. 

– Så langt er det ikke noe som har vært spesielt vanskelig. Jeg prøver bare å angripe alt, jobbe hardt og gjøre det samme som jeg gjorde da jeg var på utlån i fjor. Det å jobbe med å bli bedre hver dag har fungert så langt, så da fortsetter jeg å prøve det. 

– Selvfølgelig er det ikke lett å komme inn i et av de beste lagene i verden, men det handler om å forsøke å vise at man er god nok til å spille hver uke, sier Bradley.

Søndag får han trolig en ny mulighet til å vise seg frem når Brighton gjester Anfield. Kampen har avspark klokken 15. 

Ingen gjensyn med James Milner på banen i søndagens kamp

Ingen gjensyn med James Milner på banen i søndagens kamp

Veteranen er ute med skade - og det samme er Brightons toppscorer.

Nyheter 30.mar 20:02
Det er ingen tvil om hvor Stefan Bajcetic har tilbrakt tiden under skadefraværet

Det er ingen tvil om hvor Stefan Bajcetic har tilbrakt tiden under skadefraværet

Stefan Bajcetic har ikke spilt en kamp siden september. Nå nærmer det seg en retur.

Innsikt 30.mar 17:33