Jürgen Klopps Liverpool-avskjed har offisielt startet

Det begynner for alvor å nærme seg tyskerens siste kamp.

Onsdag morgen er det fire dager til Jürgen Klopp offisielt takker av for seg i Liverpool Football Club etter åtte år, syv måneder og 12 dager.

Mye må gjøres før et så viktig og emosjonelt farvel skal planlegges før sesongens siste hjemmekamp mot Wolverhampton kl 17.00 søndag, og nå ser det ut som det også er i gang.

I løpet av gårsdagen dukket det nemlig opp flere bilder og videoer fra innsiden av Anfield, hvor Liverpool-sjefen ble fotografert og filmet nede på gressmatten og stående oppe på The Kop.

Twitter/X-kontoen «Anything Liverpool» er en av flere som har lagt ut bilder av tyskeren:

«En video filmet fra innsiden av Anfield viste Klopp stående på midtlinjen nede på gressmatten. Han stirret ut mot et tomt The Kop. Et annet bilde viste ham stående på The Kop, tilsynelatende for å ta inn omgivelsene før søndagens kamp. Det vil bli en følelsesladd dag, så det ser ut som han allerede er opptatt med å forbedre seg til et tårevått farvel», skriver Liverpool Echo.

Takket de ansatte

Videoen fra Anfield hadde nok også noe å gjøre med at Jürgen Klopp hadde invitert mange av sine ansatte (ikke trenerapparat) for å ta et lagbilde sammen med ham på The Kop.

De røde har nemlig et vanvittig antall med flinke folk bak seg, selv om vi ofte bare får se tyskeren sammen med spillerne og trenerapparatet.

«Det har vært en følelsesfylt ettermiddag på Anfield i dag. Jürgen gjør det Jürgen gjør. Et personal-arrangement for å takke ham med et lagbilde og en spørsmål og svar-runde. Jürgen klarte likevel, på en eller annen måte, å takke alle klubbens ansatte. For et fantastisk menneske. #DankeJurgen», skriver visepresident for kommunikasjon i klubben Craig Evans på X/Twitter.

Han har også lagt ved noen bilder fra arrangementet:

For oss supportere er den store dagen selvfølgelig søndag, når Jürgen Klopp går ut foran Anfield-publikummet i sin siste kamp som Liverpool-sjef. Liverpool - Wolverhampton sparkes i gang kl. 17.00, og sendes direkte på V Sport PL 2.

Lallana gir seg i Brighton av familieårsaker

Lallana gir seg i Brighton av familieårsaker

Adam Lallana har bestemt seg for å forlate Brighton på slutten av sesongen av familieårsaker.

«Han ankommer et skjelett av et støtteapparat»

«Han ankommer et skjelett av et støtteapparat»

David Lynch tar et oppgjør med skadeproblemene under Jürgen Klopp og et støtteapparat i oppløsning i denne ukens kommentar.

Kommentar 14.mai 17:58