– Alexis Mac Allister er den beste spilleren i Premier League

Diogo Jota avslører hvem han syntes er den beste spilleren i Premier League for øyeblikket, og hvem han mener er tidenes beste PL manager.

Det begynner å nærme seg EM-sluttspill med stormskritt for Diogo Jota som håper på å komme seg hele veien til troféet med sitt Portugal, men han har funnet tid i forberedelsene til å gjøre et "quickfire-intervju" med Goal.com om hverdagen i Liverpool.

Der kommer han med et kanskje noe overraskende svar på hvem han synes at Premier Leagues beste spiller for øyeblikket er. Han svarer nemlig «Alexis Mac Allister».

Argentineren har nettopp lagt bak seg en strålende første sesong på Anfield hvor han sto frem som en av Jürgen Klopps viktigste spillere i hans siste år som Liverpool-sjef. 25-åringen viste utrolig fleksibilitet og spilte i flere ulike roller på midten for de røde. Han noterte seg også for syv scoringer og 7 målgivende pasninger i løpet av 46 kamper for Liverpool i 2023/24.

Så det er absolutt ingen tvil om at Alexis er blant ligaens beste midtbanespillere, men Jota mener altså at han er den beste spilleren uansett posisjon og lag. Portugiseren mener dermed at den lille magikeren er bedre enn klubbkameratene Virgil van Dijk og Mohamed Salah, i tillegg til spillere som Erling Braut Haaland og Phil Foden som har vunnet årets spiller-prisen i ligaen de siste to sesongene. 

Klopp tidenes beste PL manager

Det er ikke bare Mac Allister som får en liten ego-boost fra Diogo Jota, også Jürgen Klopp får massiv skryt av portugiseren. 

– Jürgen Klopp er tidenes beste manager i Premier League, han er et fotball-ikon, og det var en drøm for meg å komme til Liverpool og spille for han. 

Jota svarte også på mer trivielle spørsmål som, «hvem som er den morsomste spilleren i Liverpool troppen?» og «hvem som jobber hardest på trening?». Andy Robertson fikk tittelen som den morsomste spilleren, mens Curtis Jones ble kåret til den mest hardtarbeidende på trening.

Til slutt fikk han spørsmål om hvem i Liverpool troppen som ser best ut.

– Ikke Curtis Jones i alle fall. Alexis Mac Allister og det kan være Szoboszlai også

Så Jota har åpenbart et godt øye til Mac Allister både på og av banen.

Kan Frimpong ryktene og Bradleys prestasjoner gjøre at Trent blir midtbanespiller permanent også for Liverpool?

Kan Frimpong ryktene og Bradleys prestasjoner gjøre at Trent blir midtbanespiller permanent også for Liverpool?

Liverpool har allerede to veldig gode alternativer på høyrebacken i Trent Alexander-Arnold og Conor Bradley, men kan Jeremie Frimpong tilby mer fleksibilitet også i angrepet? Og kommer Trent i det hele tatt til være høyreback neste sesong?

Kommer til å bli tidenes yngste kaptein i et EM

Kommer til å bli tidenes yngste kaptein i et EM

Når EM endelig sparkes i gang for Dominik Szoboszlai og Ungarn på lørdag mot Sveits, vil Liverpool-stjernen etter alle solemerker bli tidenes yngste kaptein i et EM.