– Tilbake i spill om et par uker

Jürgen Klopp hadde dårlige nyheter å komme med om Diogo Jota før Merseyside-derbyet.

Det har vært deilig å ikke skrive eller snakke om skadenyheter rundt Liverpool-troppen de siste to ukene, men på dagens pressekonferanse før Merseyside-derbyet, kom Jürgen Klopp igjen med dårlige nyheter.

Diogo Jota, som scoret 3-1-målet mot Fulham på søndag, er skadet igjen.

– Ja, dessverre. Diogo (Jota) scoret, men kjente et lite problem samtidig, så nå er han ute i et par uker, svarte Klopp.

Journalistene på presserommet kom også med et oppfølgingsspørsmål angående portugiserens nye skade.

– Jeg kan ikke si så mye for å være ærlig. Han kjente det litt i hoften (tidligere), men han var i god form. Han startet så mot Fulham, kjente seg fin i formen, men kjente det igjen da han scoret. Det er ikke en stor skade, men vi er kommet sent i sesongen, la Liverpool-treneren til.

Tilbake mot Villa?

Hvis 27-åringen er ute i et par uker, vil han utvilsomt miste bortekampene mot Everton og West Ham. Tottenham-kampen på Anfield den 5. mai kommer nok også for tidlig. Han ser riktignok ut til å rekke de to siste kampene, borte mot Aston Villa og hjemme mot Wolverhampton.

Jürgen Klopp prøvde å være positiv da spørsmålet dukket opp i presserommet.

– Det er åpenbart ikke en god tid å få en skade på en spiller. Han er selvfølgelig ikke tilgjengelig i morgen, men han er heldigvis tilbake om to uker.

Darwin Nunez og Mohamed Salah varmet benken fra start mot Fulham på søndag, og en av dem vil sannsynligvis ta plassen til Jota i Merseyside-derbyet. Luis Diaz og Cody Gakpo er også skadefrie, så det er heldigvis nok av alternativer i front, men dette var alt annet enn gode nyheter.

Everton - Liverpool sparkes i gang onsdag kl. 21.00, og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

– Vi vet hva denne kampen betyr for oss

Vi følger pressekonferansen fra 14.30:– Vi vet hva denne kampen betyr for oss

Vi følger Jürgen Klopps pressekonferanse fra 14.30.

Nyheter 23.apr 14:25
Kan dette være årsaken til den plutselige formsvikten?

Kan dette være årsaken til den plutselige formsvikten?

Pep Guardiola og Mikel Arteta har vært svært frustrert over kampprogrammet den siste uken, men ingen har hatt mindre restitusjonstid enn Jürgen Klopps mannskap.

Nyheter 23.apr 13:31