– Trent var bare på benken fordi vi kunne ha 23 spillere i troppen

Jürgen Klopp sier at Diogo Jota er litt foran Trent Alexander-Arnold i opptreningen.

Diogo Jota spilte torsdag sine første minutter siden februar for Liverpool, mens Trent Alexander-Arnold ble sittende på benken slet om Joe Gomez leverte en svak forestilling på høyrebacken. Jürgen Klopp opplyser nå at det aldri var aktuelt å sette Trent inn i torsdagens kamp. Scouseren var ikke klar for å spille etter sitt skadeavbrekk. 

– Trent var bare på benken fordi vi kunne ha 23 spillere i troppen. Han har bare hatt to treninger med laget. Diogo har ikke noe mer grunnlag, men informasjonen fra det medisinske apparatet var at han var litt foran, sier Jürgen Klopp. 

Han kommer ikke til å ha en vanlig pressekonferanse før kampen mot Crystal Palace. I stedet ble en liten del av gårsdagens pressekonferanse etter kampen mot Atalanta spart til i dag, og det er nå lagt ut av Liverpool FC. Der får Klopp spørsmål om han føler noe press når det kommer til å sørge for at spillere som kommer tilbake fra skade er helt klare. 

– Nei, ikke noe press. Det er jobben min. Vi må sørge for at vi har spillere som kan spille sammen på banen. Vi har spilt bra med ulike lagoppstillinger denne sesongen. Det gjorde vi ikke i dag, og da kan det være overskriften at endringene ikke fungerte. Vi trenger alle spillerne, og at alle er aggressive og friske. Curtis kan vanligvis presse i 90 minutter, men i dag merket han intensiteten etter 20 minutter. Derfor byttet vi han ut. Alle spillerne våre har enormt med kvalitet, men viste det ikke i kveld, sier Klopp.

Kan slå tilbake

Søndag kommer Crystal Palace til Anfield, og da vil trolig kun seier være godt nok om man ikke skal risikere at hele sesongavslutningen går i vasken. Klopp sier at han ikke kan garantere at laget vil slå tilbake. 

– Men vi må vise en reaksjon, det er helt sikkert. Jeg har ikke planlagt hvordan den skal komme ennå, for så langt har jeg bare vært i intervjuer. Men jeg skal tenke på det. Det er ikke første gang jeg taper en fotballkamp, sier han. 

Det var få lyspunkt utover Jotas innhopp på torsdag, men Klopp har i alle fall ett perspektiv som gjør at Atalanta-kampen kan brukes til noe konstruktivt. 

– Det som er bra når vi spiller så dårlig, er at det er lett å spille bedre. Dette skal først og fremst føles vondt, og ingen kommer til å sove godt. Men så handler det om å restituere og bli klare til å vise en reaksjon.

Liverpool - Crystal Palace spilles søndag klokken 15. 

«Den manglende innsatsen var selve kontrasten til alt Klopps periode på Anfield har stått for»

Dette skriver avisene:«Den manglende innsatsen var selve kontrasten til alt Klopps periode på Anfield har stått for»

Den britiske pressen er sjokkert etter Liverpools første tap på hjemmebane på over et år.

Innsikt 12.apr 12:48
Dette er ikke tiden for rotasjon, avtalte bytter og arroganse

Dette er ikke tiden for rotasjon, avtalte bytter og arroganse

Atalanta kom til Liverpool med en lærepenge og vant fortjent - bedre i duellspillet, i presset og i begge boksene. Men vi må ikke miste troen av den grunn.

Kommentar 12.apr 10:54