Firedobbel gladnyhet fra Liverpools treningsfelt

Fire spillere er endelig tilbake i full trening.

Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Diogo Jota og Stefan Bajcetic er tilbake i full trening med Liverpools førstelag. Det kan vi se i en video klubben har lagt ut på sosiale medier tirsdag, og dermed får Jürgen Klopp en firedobbel boost inn mot de siste syv seriekampene i sin Liverpool-karriere - og ikke minst ferden mot en mulig finale i Europa League. 

Det gjenstår å se om noen av de fire er i aksjon i torsdagens kamp mot Atalanta eller søndagens møte med Crystal Palace på Anfield, eller om de trenger mer tid for å komme tilbake. Alle fire har vært ute en god stund. 

Alisson har ikke spilt siden han pådro seg en muskelskade for snart to måneder siden. I mellomtiden har Caoimhin Kelleher rukket å komme opp i like mange førstelagskamper som brasilianeren denne sesongen. 

Alexander-Arnold har på sin side knapt spilt fotball i 2024, da han slo opp en kneskade i februar. Totalt har han nå vært ute i over tre måneder, med unntak av et kortvarig comeback i februar. 

Jota har vi heller ikke sett siden midten av februar, da han måtte gi seg i bortemøtet med Brentford etter å ha fått en motspiller over kneet sitt. Portugiseren mistet også en måned med fotball før jul. 

Til slutt har vi Bajcetic, som med unntak av noen minutter på banen i februar stort sett har vært skadet det siste året. Han har trent med U21-laget i det siste og må nå jobbe med å få sving på kampformen. 

Dersom alt går som det skal i opptreningen vil det kun være Joel Matip, Thiago Alcantara og Ben Doak som er igjen på Liverpools skadeliste. 

Lynch: Liverpool benekter at det er gjort noen avtale

Lynch: Liverpool benekter at det er gjort noen avtale

Fra Liverpool-hold benektes det at Ruben Amorim og Liverpool allerede har kommet til enighet.

Nyheter 09.apr 15:25
Bekrefter sommerens tredje kamp i USA

Bekrefter sommerens tredje kamp i USA

Liverpool skal møte spansk motstand før Arsenal og Manchester United.

Nyheter 09.apr 15:10