– Bradley ute i opptil tre uker

Liverpools unge høyreback sin ankelskade skal ikke være så alvorlig som fryktet.

Conor Bradley måtte byttes ut med en ankelskade tidlig i andre omgang i søndagens kamp mellom Liverpool og Crystal Palace på søndag, og etter kampen var Jürgen Klopp usikker på om det dreide seg om en skade eller ei. Frykten var at det var en skade i leddbåndet, men både Bradley og Liverpool kan nå se ut til å puste relativt lettet ut. 

Sky Sports melder nemlig tirsdag at skaden ikke er så alvorlig som først antatt, og at 20-åringen ser ut til å måtte belage seg på opptil tre uker på sidelinjen.

– En skanning viser at skaden ikke er så ille som man fryktet, men det kan bli mai før Bradley er tilbake, melder Sky Sports.

Heldigvis for Liverpool er Trent Alexander-Arnold tilbake fra skade, mens Joe Gomez er et annet alternativ på høyrebacken til de røde i de neste ukene. Skulle det bli exit mot Atalanta i Europa League på torsdag, vil Everton-kampen neste uke være den siste midtukekampen for sesongen.

For Bradleys del er det hyggelig at det ikke er snakk om en langtidsskade. Nord-iren mistet så godt som hele første halvdel av sesongen på grunn av en ryggskade han pådro seg i sommer, før han kom inn på førstelaget med et smell på nyåret. Han har nå spilt 27 kamper for de røde.

Kunne blitt Liverpool-spiller for ti år siden. Nå er han «glemt» hos byrivalen

Kunne blitt Liverpool-spiller for ti år siden. Nå er han «glemt» hos byrivalen

Dele Allis karriere kunne kanskje sett annerledes ut om møtet med Brendan Rodgers hadde endt med en overgang til Liverpool.

Nyheter Tir. 16.04. 12:58
Gjennomsnittet er på 38 prosent. Darwin Nunez er ikke i nærheten

Gjennomsnittet er på 38 prosent. Darwin Nunez er ikke i nærheten

Darwin Nunez har den klart verste omsetningen blant spillerne som har fått like mange store målsjanser i Premier League de siste 13 årene.

Innsikt Tir. 16.04. 10:37