Vil få klarhet i skadeomfanget mandag eller tirsdag.

Conor Bradley forlot Anfield-gresset med store smerter.

Det var ikke bare resultatet som var en nedtur på Anfield på søndag. Det var også det som skjedde like etter pause, da Conor Bradley gikk inn i en takling med Eberechi Eze og kom verst utav det selv.

Nord-iren ble liggende nede med store smerter, måtte ha behandling, og hinket av banen. Inn kom Trent Alexander-Arnold for sitt comeback – et comeback der han trolig spilte mye mer enn det som egentlig var planlagt.

Det var ankelen til 20-åringen det gikk utover.

Må vente på videre undersøkelser

Jürgen Klopp kunne på pressekonferansen etter kampen fortelle at Bradley var i store smerter, og at en først i neste uke får vite hvor alvorlig skaden er.

– Conor overstrakk foten litt. I det første øyeblikket så det og føltes det ikke bra ut for Conor, men nå har jeg hørt at det har roet seg ned ganske raskt, sa Klopp på pressekonferansen.

– Jeg vet ikke om leddbåndet har tatt skade eller ikke. Jeg vet ikke. Det er informasjon vi vil få i morgen eller tirsdag. Men det var veldig smertefullt for ham, så det er ikke kult, sier Klopp.

– Det føles skikkelig, skikkelig dritt

– Det føles skikkelig, skikkelig dritt

Jürgen Klopp var ikke i humør til å prøve å spinne dagens tap som noe positivt. Robertson tar opp sjansesløseriet.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har vi kun to kamper igjen. Bestill boka nå og bli med i feiringen av en legendarisk manager

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05